2015 Yılından Yılbaşında İzlenebilecek 20 Film

2436

Yılbaşında izlenebilecek filmler listesine geçmeden önce Filminebandım ekibi olarak güzel bir yıl geçirmenizi diliyoruz. Yılbaşına özel amme hizmeti ile karşınızdayız!

Hem 2015 yılında izlemeden bırakmak istemeyeceğiniz filmleri sıralıyor, hem de evinde bir başına oturup yılbaşına girecek olanlar için hayır işliyoruz. İçlerinde mutlaka “bunu izledim!” dediğiniz film çıkacaktır, çünkü çok sevilen ve oldukça fazla izlenen filmleri de listeye soktuk. Bu arada tekrar 2016’dan fazlaca mutluluk, bolca huzur ve kaliteli film diliyoruz. Haydi sizi daha fazla meraklandırmadan şöyle alalım. Ancak yılbaşında izlenebilecek filmleri sıralarken tamamıyla rastgele bir sıralama yaptık. Keyfe keder yani :) Buyurun:

Karşınızda Yılbaşında İzlenebilecek 20 Tane 2015 Filmi

20Inside Out

2015 Yılından Yılbaşında İzlenebilecek 20 Film
- Reklamlar -

Orijinal fikri ve yönetmenliği Pete Docter’a ait olan eğlenceli animasyonun senaristi Michael Arndt. Neşe (Amy Poehler), Korku (Bill Hader), Öfke (Lewis Black), Nefret (Mindy Kaling) ve Üzüntü (Phyllis Smith).. Riley’in zihninin içinde yaşayan, ona günlük hayatında tavsiyeler veren duygular, Riley’nin alışkın olduğu yerden taşınıp yeni bir ortama girmesiyle kaosa sürüklenir. Neşe, Riley’nin en önemli duygusudur ve onu hep pozitif tutmaya çalışır ama diğer duygular bu yeni hayatına uyum sağlama konusunda oldukça zorlanır.

Önceki İçerikNimbus 2000 ile Yılbaşı Hediyesi Yapan Adam gibi Adam
Sonraki İçerikZootopia İkinci Fragmanı Yayınlandı
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.