2016 Yılının En İyi Filmleri ile Hazırlanan Harika Video

1671

2016 yılının en iyi filmleri ile ilgili çok fazla sayıda videoya şahit olmuştuk ancak bu hepsinden güzel ve en izlenesi video olmuş. 28 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan Oscar töreninde türlü dallarda aday olarak gösterilen filmlerden oluşturulan harika videoyu izlemeden geçmeyin.

Cineplex‘in her yıl yaptığı gibi bu yılda mükemmel bir video hazırlamış olduğunu görmek epey sevindirici oldu.

- Reklamlar -

Bu arada filmlerle ilgili iki çift kelam da edelim isterim:

Chris Rock sunuculuğunu yapacağı ve ırkçılık söylemleri ile ilgili de bir monolog hazırladığının bilgisini paylaştığı 88. Oscar Ödül Töreni yine efsanevi bir gece olacağa benziyor şimdiden.

2016 Yılının En İyi Filmleri ile Hazırlanan Harika Video

Belki de Leonardo DiCaprio‘nun En iyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kaldırmasına şahit oluruz ne dersiniz? Yani The Revenant’taki performansı ile de bu ödülün sahibi olamaz ise iyice şamar oğlanına dönderirler onu sosyal medyada! Belki lobi faaliyeti belki de cidden ziyaret için gittiği Papa ile buluşmasını bile bu yankı bulmuş iken gerçekten bu ödülü kaldıramama ihtimalini ve sonraki oluşacak trendleri de merakla bekliyorum.

2016 Yılının En İyi Filmleri ile Hazırlanan Harika Video

Brie Larson‘ın Room filmindeki müthiş oyunculuğu ile En iyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne bir problem olmazsa uzanması kaçınılmaz olarak görülüyor. Her ne kadar rakipleri Joy filmindeki performansıyla Jennifer Lawrence ve 45 Years filminedeki performansıyla Charlotte Rampling olsa da “Brie Larson bu ödülü çoktan hak etmiş” diyebiliriz. Bunu 28 Şubat geldiğinde göreceğiz.

2016 Yılının En İyi Filmleri ile Hazırlanan Harika Video

En iyi film dalında çarpışacak olan The Big Short, Bridge of Spies, Brooklyn, Mad Max: Fury Road, The Martian, The Revenant, Room ve Spotlight için de gergin ve bir o kadar heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Yılın en sevindirici sinema olayının Star Wars efsanesine yepyeni bir film eklenmesi ve Mad Max’in tekrar gelmesi olduğu da aşikar. Her ne kadar Star Wars: The Force Awakens’ı henüz sindirememiş ve kabul edememiş olsak da içten içe sevinmedik değil. Kimse yalan söylemesin!

Bu arada arkada çalan Beethoven’ın 7. Senfonisi de ballı kaymak olmuş. Seri bir şekilde izleyelim ve paylaşalım.

Oscar Adayı Olan 2016 Yılının En İyi Filmleri

Önceki İçerikEn İyi Görsel Efekt Dalında Oscar Adayı Olan Filmlerle Hazırlanan Müthiş Video
Sonraki İçerikDisney Animasyonları Tim Burton Tarafından Yapılsaydı Nasıl Olurdu?
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)