21 Years: Quentin Tarantino Belgeseli Geliyor

665

21 Years: Quentin Tarantino; Tara Wood’un 2014 yılında 21 Years: Richard Linklater belgeseli ile başlayan serinin ikinci filmi olma özelliği taşıyor. The Weinstein Company’nin (TWC) yaptığı duyuru ile; Reservoir Dogs filminden sonra geçen 25 yılın Fransızca olarak anlatılacağı belgeselin ilk adımlarını atarak tüm haklarını satın almış.

Yönetmen ve yapımcılığını Tara Wood’un yapacağı belgeselin ön gösterimi Cannes Film Festivali‘nde yapılacak.

- Reklamlar -

21 Years: Quentin Tarantino Belgeseli Geliyor

21 Years: Quentin Tarantino Belgeseli Konusu

Bolca kamera arkası görüntülerinin yer alacağı belgeselde yazar ve yönetmen olan dünya sinemasının farklı çocuğu Quentin Tarantino‘nun çalıştığı bu süre boyunca geçirdiği değişimini de görme şansına sahip olacağız. Onunla birlikte çalışan oyuncu, yönetmen, asistan ve yapımcıların da röportajlarına yer verilecek olan bu yapımda; Ön plana çıkarılacak olan filmlerin Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Inglorious Basterds ve Django Unchained olacağı da gelen haberler arasında yer alıyor.

Belgeselde göreceğimiz isimlerden bazıları da şu şekilde; Jennifer Jason Leigh, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Christoph Waltz, Diane Kruger, Zoë Bell, Tim Roth, Lucy Liu, Eli Roth, Michael Madsen, Jamie Foxx, Bruce Dern, Robert Forster.

Önceki İçerikSausage Party Filmi Fragman ve Afişi Geldi
Sonraki İçerikSia’dan Finding Dory Filmine Müzik: Unforgettable
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)