Alice in Wonderland: Through the Looking Glass Fragman ve Karakter Posterleri

1851

Tim Burton’ın yönetmenliğini yaptığı 2010 yapımı Alice in Wonderland’in devamı niteliğinde olan Alice in Wonderland: Through the Looking Glass önce fragmanı ile daha sonra da 5 adet karakter posteri ile geldi. Bu sefer The Muppets serisiyle sinemaya giriş yapan James Bobin filmin yönetmenliğini üstleniyor. Johnny Depp, Helena Bonham Carter ve Mia Wasikowska‘nın başrollerini paylaştığı filmin senaryosu ise Linda Woolverton’a ait. Yapımcı olarak yine Tim Burton elini filmden çekmeyip görevi almış.

Yepyeni bir macera ile garip bir dünyaya geri dönen Alice, bu sefer Şapkacı’yı kurtarmak için zamanda yolculuk yapacak. Alice in Wonderland: Through the Looking Glass yeni bir karaktere de ev sahipliği yapıyor olacak. Kendisi yarı insan yarı saat. Rhys Ifans Çılgın Şapkacı’nın babası Zanik Hightopp rolünde bize yardım edecek. Biz dediğim, Alice ve yoldaşları olan bizler..

- Reklamlar -

Lewis Caroll’un efsanevi öyküsünden beyaz perdeye uyarlanan filmin 27 Mayıs 2016 tarihinde sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor. Bir önceki Alice’in imdb puanı 6.5. 2. filmden beklentimiz ise çok daha yüksek.. Walt Disney söz konusu olunca, serinin ilk filmi beğenilmiş olunca bir de üstüne yıldız oyuncular bir arada toplanınca, değmeyin keyfimize. Gerçi vizyon tarihi bayağı ileri ama olsun!! Biz bekleriz. Bakalım bu kez kızıl kraliçe birilerinin başının kesilmesini isteyecek mi? Ayrıca; Kızıl Kraliçe’nin Zanik Hightopp’tan aldığı hediye de EF-SA-NE!

Alice in Wonderland: Through the Looking Glass Filminin Fragmanı

Alice in Wonderland: Through the Looking Glass Karakter Posterleri

Önceki İçerikKüçük Deniz Kızı Masalı Film Oluyor
Sonraki İçerikConcussion Filminden Fragman Geldi
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.