All Eyez on Me Filminde Tupac’ı Canlandıracak Kişi Belli Oldu

1277

All Eyez on Me filminde Rap müziğin efsanevi sanatçısı Tupac Shakur‘u canlandıracak kişi Demetrius Shipp Jr. oldu. Variety‘nin haberine göre, yönetmenliğini müzik videoları ve reklam yönetmeni olan Benny Boom’un yapacağı ve filmin çekimlerine Atlanta’da başlanılacakmış.

House of Cards dizisinin 4 bölümünün yöneterek 1 Altın Küre adaylığı bulunan Carl Franklin ve Boyz n the Hood filmi ile En iyi Yönetmen Oscar’ına 2 adaylığı bulunan John Singleton’ın 2011 yılından beri All Eyez on Me filmiyle haşır neşir olduğu ve en iyisi olması için çabaladığı da haberin ayrıntılarında yer alıyor.

- Reklamlar -

2009 yapımı olan Notorious filminde Biggie Smalls rolüyle ön plana çıkan Jamal Woolard’ın da kadroya eklenmesinin an meselesi olduğunu da ekleyelim.

1996 yılında kör bir kurşuna kurban giden Rap müziğin efsanevi sanatçısı ve aynı zamanda da bir oyuncu olan Tupac Shakur’un New York’taki stüdyosunda 4 kez vurularak hastaneye kaldırıldığı ve ertesi gün de cinsel saldırı suçundan hapse altılmıştı. 1.4 milyon dolar gibi çok büyük bir kefaret ödenerek hapisten çıkarılan sanatçı 3 albümlük dev bir anlaşmaya da imza atmış ancak Thug Life vol. 2’yi çıkaramadan hayata gözlerini yummuştu.

2007 yılında 75 milyon albüm satışıyla da En çok Satanlar Listesi’ne adını yazdırmıştı.

2015 yazında vizyona giren ve NWA grubunun biyografisi olan Straight Outta Compton filminde Tupac’ı Marcc Ross oynamıştı.

Demetrius Shipp Jr.’ın setten paylaştığı fotoğrafta ise Tupac’a olan benzerliğini gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız!

Demetrius Shipp Jr. All Eyez on Me Setinden Fotoğrafı

#LEGENDARY

Demetrius Shipp Jr. (@dshippjraeome) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Önceki İçerikSicario (2015) Film İncelemesi
Sonraki İçerikDallas Buyers Club (2013) Film İncelemesi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)