Angry Birds Filmi ile İlgili Fotoğraflar Geldi

1153

1 Haziran 2016 yılında vizyona girecek olan tüm zamanların en çok oynanan oyunlarından biri Angry Birds‘ün yapım şirketleri Rovio ve Sony Pictures tarafından filme ait 3 yeni fotoğraf servis edildi. Entertaintment Weekly‘nin detayları paylaştığı film epey kaliteli bir çalışmanın ürünü olacağı ortada. Ekibin en büyük düşmanı olan yeşil domuzcukların antagonist tavırları bizimkilerin başına ne tür sorunlar çıkaracağı konusunda da meraklı bekleyişimiz sürüyor. Ayrılmaz üçlümüzü seslendiren ekibi sizler ile paylaşalım isteriz: Bu Nasıl Aile ve Patrondan Kurtulma Sanatı gibi filmlerden tanıdığımız Jason Sudeikis Kırmızı olanı seslendirecek. Frozen ve Piksel filmlerinden tanıdığımız Jason Gad ise sarı olan Chuck’ı seslendirecek. The End ve Pineapple Express filmlerinden hatırlayabileceğiniz Danny Bride ise bomba görevi üstlenen siyah Bomb’u seslendirecek.

Yeşil domuzu seslendirecek olan kişinin Köfte Yağmuru filminden de hatırlayabileceğimiz Bill Hader, Maya Rudolph’un Matilda’yı, Game of Thrones‘taki Tyrion Lannister rolüyle tanıdığımız Mighty Eagle’ı seslendireceğini de eklemiş olalım.

Filmin yönetmenliğini ise Frozen ve Köfte Yağmuru filmlerinin yönetmenleri olan ikili Clay Kaytis, Fergal Reilly’den başkası değil.

Ayrıca, Angry Birds ile ilgili oyunun yapımcıları olan Rovio’ya yöneltilen “Bu kuşlar neden bu kadar öfkeli?” sorusuna “Bu kuşlar ve domuzlar arasında süregelen, amansız bir savaş. Öfkeli olmalı gayet normal!” cevabı ile de film hakkında ufak da olsa bir bilgi sahibi olmuş olduk.

İşte Angry Birds Filmi ile İlgili Yeni 3 Fotoğraf

3Ekibin Tamamı

Angry Birds Filmi ile İlgili Fotoğraflar Geldi
- Reklamlar -

Önceki İçerik28-30 Ağustos Haftasının En İyi Gişe Filmleri
Sonraki İçerikZeki Demirkubuz’un Son Filmi Bulantı’nın Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)