Annabelle 2 Gerilim Dolu Bir Video İle Duyuruldu

646

Annabelle 2 gerilim dolu bir video ile duyuruldu. Korku filmi efsanesi olmaya aday olan hikaye yeni filmi ile bizi koltuklarımızdan fırlatabilecek mi? İlk olarak The Conjuring serisinde gördüğümüz Annabelle, 2014 yılından sonra bir devam filmi ile bizi tekrar korkutmak istiyor.

Ed ve Lorraine Warren çiftinin anlattıklarına göre 1970’de iki oda arkadaşı olan kızlar, oyuncak bebeklerinin Annabelle Higgins adlı genç bir kızın ruhu tarafından ele geçirildiğini iddia eder. Kızlara göre bu bebek hareket etmektedir. Kızlar eve geldiklerinde bebeği bıraktıkları şekilde bulamıyor, zaman zaman farklı odalarda veya farklı pozisyonlarda buluyorlardı.

- Reklamlar -

Şeytani bebek Annabelle‘nin yapabildikleri gerçekten “gerçek olabilir mi?” sorularını da beraberinde getiriyor. Annabelle 2 filminin başrollerinde Miranda Otto (The Lord of the Rings Serisi) ve Stephanie Sigman (SPECTRE) yer alacak.

Senaryosu Gary Dauberman (Annabelle) tarafından uyarlanan filmin yönetmenliğini David Sandberg (Lights Out) üstlenecek. The Conjuring ile adından sıkça söz ettiren James Wan ve Peter Safran ise yapımcıları arasında yer alacak.

İlk Annabelle‘in 2014 yılında dünya çapında 256 Milyon Dolar gişe hasılatı elde etmesinin ardından bakalım ikinci filmde de aynı başarıyı devam ettirebilecek mi?

Annabelle 2 filmi Amerika’da 19 Mayıs 2017 tarihinde vizyonda olacak. Umarız aynı dönem içerisinde ülkemizde de vizyonda olur.

Annabelle 2 Tanıtım Videosu

Önceki İçerikMoana Filmi Yeni Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikTom Hanks ve Felicity Jones’lu Inferno’dan Yeni Afiş
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)