Aşk ve Gurur ve Zombiler Filminden Yeni Afiş

1885

1813 yılında yazılan Aşk ve Gurur isimli ünlü romanın parodisi olarak 2009 yılında piyasaya sürülen Aşk ve Gurur ve Zombiler romanının beyaz perde uyarlaması 2016 yılında vizyona girmeye hazırlanıyor. Sony Pictures tarafından yayınlanan afiş ile bu parodi hakkında detaylı bilgi kısmına geçiyoruz.

Aşk ve Gurur ve Zombiler Filminin Detayları

Bir zombi salgınının 19. yüzyıl İngiltere’sini kasıp kavurur. Farklı sosyal sınıflara mensup olan hırçın kahramanımız Elizabeth Bennet zombi tehdidini ortadan kaldırmakta kararlıdır, ancak küstah ve kibirli Bay Darcy’nin gelişiyle dikkati kısa sürede dağılır. Birbirlerine aşık olan bu ikili zombilerin yüzünden aşklarını bir türlü yaşayamaz ve odakları bu zombileri öldürmeye doğru kayar. Zombileri bitirip toprak sahibi züppe soyluların ön yargılarını yenebilecek mi bakalım? Cesur kahramanımız Elizabeth Bennet (Lily James) dövüş sanatları ustası ve yakışıklı Bay Darcy (Sam Riley) ateşli silah uzmanıdır. Mini bir ekip oluşturup zombilerin üstesinden gelmeye çalışırlar.

- Reklamlar -

Seth Grahame-Smith’in Aşk ve Gurur ve Zombiler romanını beyaz perdeye uyarlayıp yöneten Burr Steers (Igby Goes Down) iken filmin kadrosunda Lily James (Cinderella), Sam Riley (Control), Jack Huston (American Hustle), Bella Heathcote (Dark Shadows), Douglas Booth (Jupiter Ascending), Matt Smith (Doctor Who), Charles Dance (Game of Thrones) ve Lena Headey (300) yer almaktadır.

Aşk ve Gurur ve Zombiler, Kanlı Sevgililer Günü olan 5 Şubat 2016 tarihinde Amerika’da vizyona girecekmiş.

Aşk ve Gurur ve Zombiler Filminin Afişi

Aşk ve Gurur ve Zombiler Filminden Yeni Afiş

Önceki İçerikZootopia Filminden Yeni Karakter Posterleri Geldi
Sonraki İçerikBatmobile ile Mükemmel Bir Tura Çıkmaya Ne Dersin?
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)