Beetlejuice Bir Müzikal İle Geliyor

467

Beetlejuice 2 gelecek mi? Ne zaman gelecek? Nasıl olacak?” diye heyecanlanırken ters köşe olduk. Beetlejuice bir müzikal olarak sahnelecekmiş!

Beetlejuice Bir Müzikal İle Geliyor

- Reklamlar -

Beetlejuice Müzikali İlgili Detaylar

New York Post‘un haberine göre Tony Adaylığı bulunan yazar Alex Timbers bu projenin başında yer alacakmış. Amazon için yaptıkları Mozart In The Jungle isimli internet dizisiyle kendilerini tanıdığımız Roman Coppola, Jason Schwartzman ve Paul Weitz da projede yer alacak diğer isimler.

2018-2019 sezonunda sahnelenecek olan müzikalde filmin orijinal kadrosunda yer alan Winona Ryder (Lydia Deetz), Michael Keaton (Adam Maitland) ya da Geena Davis (Barbara Maitland) yer almayacak. Ne yazık ki. Evet, üzgünüz ki öyle.

Michael Keaton‘ın geçen ay Variety’e verdiği röportajda “Mümkün değil, o gemi çoktan kalktı” cümlesi de yukarıdaki haberi destekliyor.

Son olarak Netflix‘in yeni dizisi Stranger Things‘te çılgın atan Winona Ryder “Doğru şartlar altında yapılırsa güzel olur. Neden olmasın?” demiş.

Biz durumu pek olumlu gibi görmesek de yapımcı ekibe güveniyor ve gelişmeleri bekliyoruz. Nasip.

Önceki İçerikHaluk Bilginer’li Ben-Hur Afişi Yayınlandı
Sonraki İçerikÇalgı Çengi İkimiz İlk Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)