Bohemian Rhapsody Filmi Geliyor Rami Malek Freddie Mercury Oluyor

913

Queen‘in efsanevi vokalisti Freddie Mercury‘nin biyografisi geliyor! İsmi Bohemian Rhapsody olacak filmde Rami Malek Freddie Mercury’i canlandıracak.

Bohemian Rhapsody Filmi Geliyor Rami Malek Freddie Mercury Oluyor

- Reklamlar -

Bohemian Rhapsody Filmi Detayları

Bohemian Rhapsody, Somebody to Love, We Are the Champions, Don’t Stop Me Now, Killer Queen ve Crazy Little Thing Called Love gibi pek çok uluslararası hit parçanın yazarı olan Freddie Mercury‘nin hayatı film oluyor!

Deadline‘ın haberine göre 20th Century Fox tarafından sunulacak film New Regency ve GK Films iş birliğinde karşımıza gelecek. Mr. Robot dizisinden tanıdığımız Rami Malek‘in Freddie Mercury rolüyle karşımızda olacak. Bu kadar mı peki sence? Tabii ki hayır! X-Men serisinin yönetmeni olan Bryan Singer da işin içinde!

Böylelikle gönül rahatlığıyla gelişmelerini bekleyeceğimiz nur topu gibi bir filmimiz daha oldu!

Freddie Mercury‘nin biyografisi için daha önce Sacha Baron Cohen düşünülmüştü ancak sonradan vazgeçilmişti. Bohemian Rhapsody filminin yönetmenliği için ise Dexter Fletcher ve Stephen Frears’ın ismi geçmişti.

Bohemian Rhapsody filminin çekimlerine gelecek yıl başlanacak iken yapımcılıklarını Graham King ve Jim Beach üstlenecek, Denis O’Sullivan ise Yönetici Yapımcı olarak görev alacak. Peki bu kadar mı? Tabii ki değil! Son olarak Queen grubundan Brian May ve Roger Taylor ise Bohemian Rhapsody filminin müzik prodüktörleri olacaklar!

Önceki İçerik4 Kasım’da Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Sonraki İçerikDoctor Strange (2016) Film İncelemesi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)