Bourne Serisinin 5. Filminden İlk Fotoğraf!

1040

Çekimleri devam etmekte olan Bourne serisinin 5. filminden (İsmi henüz belli olmadığı için 5. diyoruz) ilk fotoğraf geldi. Oscar ödüllü oyuncu Matt Damon‘ı The Bourne Supremacy ve The Bourne Ultimatum filmlerinden sonra tekrar görecek olmanın sevinci de bir başka doğrusu.

Bu iki filmin de yönetmenliğini yapan Paul Greengrass, Bourne‘un 5. filmini de yönetecek olması bizleri mis gibi bir 5. filmin beklediğini söylememize gerek bırakmıyor. Önceki Bourne filmlerinin aksine Back to the Future, Indiana Jones, The Sixth Sense, War Horse ve Jurassic World gibi yapımlarda da imzası bulunan Frank Marshall’ın Twitter’da yaptığı paylaşım ile serinin 5. filminden bir kesite şahit olabilirsiniz.

- Reklamlar -

Kadrosundan kısaca bahsedecek olursak, Ex Machina ve The Man from U.N.C.L.E. filmlerinden tanıyacağımız Alicia Vikander; Serinin her iki filminin aksine Dexter dizisindeki Lumen karakteriyle hatırladığımız Julia Stiles; Black Swan, La Haine ve L’ennemi public n°1 filmlerinden tanıdığımız Vincent Cassel; Adını duyduğumuzda bile tüylerimizi diken diken eden ünlü aktör Tommy Lee Jones bu filmde yer alacak karakterlerden sadece bir kaçı.

Lafı fazla uzatmadan Frank Marshall’ın paylaşımına geçelim isterseniz. Bakalım siz neler düşüneceksiniz?

İşte Bourne Serisinin 5. Filminden İlk Fotoğraf!

Önceki İçerikSam Smith SPECTRE Film Müziğini Seslendirecek
Sonraki İçerikJake Gyllenhaal Demolition Fragmanı ile Karşınızda
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)