Clint Eastwood ve Tom Hanks Sully İçin Çalışmalara Başladı

933

Warner Bros. Pictures’ın yapımcılığını yaptığı Kaptan Sullenberger’in biyografisinin anlatılacağı filmin ismi resmi Sully olarak duyuruldu. Oscar ödüllü oyuncu Tom Hanks‘in Sullenberger’i (Sully) canlandıracağı filmin yönetmenliğini ise Oscar ödüllü ünlü yönetmen Clint Eastwood yapacakmış.

Clint Eastwood ve Tom Hanks Sully İçin Çalışmalara Başladı

- Reklamlar -

Hudson Mucizesi: Sully Film Oluyor

Setten bir fotoğraf paylaşarak sevenlerinin kalbinde titreşimlere sebep olan usta yönetmenin nasıl bir iş çıkaracağını merakla bekleyenlerdeniz.

Hudson Mucizesi olarak hatırlanan olayda havalandıktan dakikalar sonra, uçağın hava alanına 15 km uzakta bulunan Hudson Nehri’ne çakılmasını büyük bir öz güven ve cesaret ile engelleyip kazasız bir iniş yapmayı sağlamış Chesley B. “Sully” Sullenberger ve yardımcısı Jeffrey Skiles’ın kahramanca hikayesi beyaz perdeye aktarılacak.

Filmde Jeff Skiles rolünde Aaron Eckhart (Olympus Has Fallen, The Dark Knight) ve Oscar adaylığı bulunan Laura Linney’i de (The Savages, Kinsey) Lorraine Sullenberger rolüyle göreceğiz.

New York Time Best Seller yazarı olan Jeffrey Zaslow’un Highest Duty: My Search for What Really Matters romanından beyaz perdeye uyarlayacak isim ise Todd Komarnicki imiş.

Önceki İçerikAli Baba ve Yedi Cüceler Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikBradley Cooper’ın Burnt Filminden 3 Yeni Klip Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)