Conjuring 2 Afişi Geldi

985

Conjuring 2 afişi filmin yapımcısı olan New Line Cinema cephesinden geldi. Korku filmi kategorisinde kırılmadık rekor bırakmayan film ikinci filmi ile adından epey söz ettireceğe benziyor.

1971 yılında Perron Ailesi, Rhode Island’da bir çiftlik evi alıyor ve ailenin eve taşınmasının ardından özellikle geceleri genellikle çocuklar tarafından farkedilen olaylar yaşanmaya başlıyordu. Bir süre sonra hayatları kabusa dönen çaresiz aile, Warren çiftinden yardım istiyor ve Warren’ler kötü gücü defetmek için tüm beceri ve deneyimlerini kullanıyorlardı.

- Reklamlar -

The Conjuring 2 filmi diğer oyuncuları ve rolleri ise; Frances O’Connor (The Missing dizisinden) Hodgson ailesinin yalnız bir annesi, Madison Wolfe (Zoo dizisinden) ve kadroya yeni katılan Lauren Esposito, Patrick McAuley ve Benjamin Haigh ise onun çocuklarını; Maria Doyle Kennedy (Orphan Black dizisinden); Simon Delaney (Roy dizisinden); Franka Potente (The Bridge dizisinden); ve Simon McBurney (Mission Impossible: Rogue Nation) ise Maurice Grosse rolüyle karşımıza çıkacak.

Hatırlayacağınız üzere James Wan’ın The Conjuring filmi 2013 yılında dünya çapında bir fenomen haline gelmiş ve epey ses getirmişti. Dünya genelinde 319 milyon dolar gibi büyük bir gişe hasılatı elde eden ve ikinci filmi ile de tüm zamanların en çok gişe hasılatı elde eden korku filmi serisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Wan’ın bu başarısı bakalım devam edecek mi?

Senaryosunu Carey Hayes, Chad Hayes ve David Johnson’ın yazacağı; Sonuç olarak ilk filminden yönetim kadrosu olarak değişime gitmeyen The Conjuring 2 filmi 10 Haziran 2016 tarihinde bizlerle!

Conjuring 2 Afişi

Conjuring 2 Afişi Geldi

Önceki İçerikGhost in The Shell Filmi İlk Görseli Geldi
Sonraki İçerikPower Rangers Logosu Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)