Deadpool Sevgililer Günü Görselleri Geldi

1560

Deadpool Sevgililer Günü‘nü de kullanarak bir filmin pazarlama stratejisinin nasıl yapmasıyla ilgili ders vermeye devam ediyor arkadaşlar.

20th Century Fox‘un paylaştığı görseller ile filme olan merakımız zirvelerde gezmeye devam ederken parodi olarak yaratılmış bir karakter olmasından mütevellit sadece dördüncü duvarı yıkmakla kalmayıp bol şakacı, her şeyi dalgaya alan ve kafadan bir kaç tahtası eksik bir kahraman oluşmuş oldu. Bu nedenle çizgi roman beğenen, beğenmeyen herkes bu adamı seviyor, çünkü kendisinin de dile getirdiği gibi o sıradan bir kahraman değil.

- Reklamlar -

Filmlerinin başarısına göre Deadpool’un X-Men filmlerine dahil edilmesi gibi söylentiler vardı. Şu anki X-Men serisinin geçmişte geçmesi ve ekibin olgunlaşmaması nedeniyle bu filmde karşılaşacağımızı sanmıyorum. Yine de Colossus’un X-Men‘de olduğunun bilinmesi ve Deadpool’un onlardan bahsetmesi bile ihtimalleri arttırıyor. Umarız böyle bir şey gerçekleşir ve kendisinin Professor X ve Wolverine ile muhabbetlerini dinleriz.

Filmin her sahnesi Deadpool’un çene çalmasıyla ve esprileriyle geçiyor, bunun üzerine bir de süper kahraman filmlerinde alışık olmadığımız seviyede kanlı aksiyon sahneleri olunca gerçek Deadpool tadına ulaşacağımız hissi kat kat artıyor. Umarız filmden de aynı tadı alırız.

12 Şubat’ta dünyanın birçok noktasında vizyondaki yerini alacak olan Deadpool Sevgililer Günü görselleriyle sizleri baş başa bırakıyoruz.

İşte Deadpool Sevgililer Günü Görselleri

Deadpool Sevgililer Günü / Ryan Reynolds Twitter Paylaşımı

Önceki İçerikThe Grand Budapest Hotel Kamera Arkası Görüntüleri ile Sizlerle
Sonraki İçerikDavid Ayer Suicide Squad ile İlgili Görsel Paylaştı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)