Death Note’un Ryuk’unu Willem Dafoe Seslendirecek

525

Death Note‘un Hollywood uyarlamasında Shinigamimiz Ryuk‘u seslendirecek olan isim Willem Dafoe olacak. Filmle ilgili en sevindirici haber de bu oldu galiba değil mi?

Çünkü Jared Leto olacak diye ödümüz patlıyordu. Yapımcılar bu tip rolleri hep ona vermeyi tercih ediyorlar. Yine ona verilir ve istediğimiz gibi olmaz diye çok korkuyorduk. Ama öyle olmadı!

- Reklamlar -

Death Note'un Ryuk'unu Willem Dafoe Seslendirecek

Ryuk’u Willem Dafoe Seslendirecek

Mashable‘ın haberine göre ünlü oyuncu Adam Wingard‘ın merakla beklenen filminde bir Shinigami olan Ryuk’u seslendirmesi için Willem Dafoe ile anlaşma imzalanmış.

Filmde Nat Wolff’u (The Fault in Our Stars) Light Turner; Margaret Qualley’i (The Nice Guys) Mia Sutton; Keith Stanfield’ı (Straight Outta Compton, Dope, Short Term 12) “L”; Paul Nakauchi’yi (Alpha and Omega) Watari ve Shea Whigham’ı (Agent Carter, Boardwalk Empire) James Turner rolünde izleyeceğiz.

Yapımcılıklarını Roy Lee (The Ring, The Departed), Dan Lin (The Lego Movie, Sherlock Holmes), Jason Hoffs (Edge of Tomorrow) ve Masi Oka (Heroes Reborn) üstlenmektedir.

Death Note 2017 yılında Netflix tarafından yayınlanacak.

Önceki İçerikStranger Things 2. Sezon Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikLuke Cage Dizisinin Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)