Disney Live Action Bir Pamuk Prenses İçin Kolları Sıvamış

650

Disney klasiklerinden biri olan Pamuk Prenses, bir Live-Action film olarak karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Klasikleşen hikayelerin filmi de pek güzel oluyor öyle değil mi?

Disney Live Action Bir Pamuk Prenses İçin Kolları Sıvamış

- Reklamlar -

Pamuk Prenses Bir Live-Action ile Geliyor

The Hollywood Reporter‘ın haberine göre The Girl on the Train filminin senaristi olan Erin Cressida Wilson tarafından ele alınan yeni Pamuk Prenses ilk adımlar atılmış.

Pamuk Prenses filminin müziklerini yapacak isim de belli olmuş. La La Land filminin şarkı sözü yazarları Benj Pasek ve Justin Paul film müzikleri ile ilgilenecekmiş. Marc Platt (Mary Poppins Returns) ise filmin yapımcısı olarak görevlendirilmiş.

Pamuk Prenses ile Disney’in Live-Action’a çevrilen filmlerinin listesi kabarıyor. Daha önce Cinderella, bu yıl ise The Jungle Book ve Pete’s Dragon gibi filmleri sinemada izlemiştik. Önümüzdeki yıl ise Beauty and the Beast ve The Lion King, Mulan, Dumbo, The Little Mermaid, Aladdin ile bu liste uzayıp gidiyor. İyi ki gidiyor!

Animasyon filmlerine BA-YI-LI-YO-RUZ!

Önceki İçerikWes Anderson Yeni Stop-Motion’ı İçin Çalışmalara Başladı
Sonraki İçerikxXx: The Return of Xander Cage’ten Fragman Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)