Divergent Serisinin Son 2 Filminin Afişi Yayınlandı

1286

Veronica Roth‘un Divergent serisi kitaplarından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan serinin son iki filmi olan Allegiant ve Ascendant filmlerinin vizyon tarihleri ve afişleri belli oldu.

MTV tarafından servis edilen habere göre Lionsgate, Divergent serisinin üçüncü ve dördüncü filmlerinin isimlerini ve afişlerini kamuoyuyla paylaşmış oldu.

- Reklamlar -

Daha önce alınan bilgilere göre son iki filmin isimleri, The Divergent Series: Allegian Part 1 ve Part 2 olacaktı ancak yayınlanan bilgilendirme ile bu konuya resmi bir açıklık getirilmiş oldu.

Her ne kadar belirli bir  izleyici kitlesinin dışındakileri etkilemeyi başaramamış olmasına rağmen gişe rekorları kıran seride rol alan oyuncular şu şekildeydi: Golden Globe adayı olan Shailene Woodley; Theo James; Oscar ödüllü Octavia Spencer; Oscar adayı Naomi Watts’tı. Üçüncü ve dördüncü filmde bu isimlerin yanına Golden Globe adayı Jeff Daniels eklenecek iken yardımcı oyuncular da şu şekilde olacak: Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Keiynan Lonsdale and Jonny Weston, as well as Mekhi Phifer ve Daniel Dae Kim. “Hiç yeni bir isim yok mu?” tabii ki var! Nadia Hilker ve Bill Skarsgård’da kadroya yeni katılan isimlerden.

Yine Robert Schwentke tarafından yönetilecek olan üçüncü ve dördüncü filmin uyarlaması ise Noah Oppenheim ve Adam Cooper & Bill Collage ve Stephen Chbosky tarafından gerçekleştirilecek.

Lanse edilen tarihlere göre;

Allegiant Mart 2016, Ascendant ise Mart 2017‘de vizyonda olacak.

İşte Divergent Serisinin Yeni Filmlerinin Afişleri

Önceki İçerikAdana İşi Filmi Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikSPECTRE İçin Yeni Bir Afiş Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)