Doctor Strange Set Fotoğrafları Yayınlandı

901

Doctor Strange set fotoğrafları geldi. Hem de 58 tane. (Boyutundan dolayı 10’a indirdik. JustJared’tan hepsine bakabilirsiniz) Seç beğen al! 2 Nisan’da New York City caddelerinde gerçekleştirilen çekimlerin göz bebeği Benedict Cumberbatch‘in Yüce Büyücü karakteri ve Chiwetel Ejiofor’un canlandırdığı kara büyü üstadı Baron Mordo!

Bildiğiniz üzere birbirine düşman olan bu ikili bir arada görmüş olmak “Acabaaa!” dedirtti ve kafalarda soru işareti bırakmış oldu. JustJared‘ın paylaştığı Doctor Strange set fotoğrafları ile ilgili tüm görselleri aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

- Reklamlar -

Doctor Strange filmi oyuncu kadrosunda Tilda Swinton’ı (Only Lovers Left Alive) The Ancient One rolüyle göreceğiz. Ayrıca Rachel McAdams (The Vow), Michael Stuhlbarg (Pawn Sacrifice), Scott Adkins (The Bourne Ultimatum), Amy Landecker (Transparent) ve Mads Mikkelsen (Hannibal) yer almaktadır.

Senaryosu Jon Spaihts (Prometheus, Passengers) tarafından uyarlanan filmin yönetmenliğini Scott Derrickson (The Exorcism of Emily RoseDeliver Us From Evil) üstlenmektedir. Doctor Strange filmi konusu ise Dr. Stephen Strange’in (Cumberbatch) talihsiz bir araba kazası sonrası açılan büyülü bir dünya ile hayatının değişmesidir.

4 Kasım’da vizyona girmeye hazırlanan Doctor Strange filmi Marvel Cinematic Universe’ün çekimleri devam eden üçüncü filmi özelliği taşıyor.

Doctor Strange Set Fotoğrafları

Önceki İçerikHangover Bir Alfred Hitchcock Filmi Olsaydı
Sonraki İçerik46 Dizisi 2. Bölüm İncelemesi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)