Domhnall Gleeson ve Margot Robbie Bir Araya Geliyor

859

Domhnall Gleeson ve Margot Robbie, yönetmenliğini Simon Curtis‘in (Woman in Gold, My Week with Marilyn) yapacağı Goodbye Christopher Robin isimli biyografi filminde yer alacak. Film Winnie the Pooh efsanesinde gördüğümüz içine kapanık çocuk olan Robin’in hayat hikayesini konu alacak.

İkili daha önce Richard Curtis’in About Time (Zamanda Aşk) isimli filmde de birlikte rol almışlardı.

- Reklamlar -

Domhnall Gleeson ve Margot Robbie Bir Araya Geliyor

Goodbye Christopher Robin filmi, ilham kaynağı Winnie the Pooh’un büyülü dünyası olan Christopher Robin’in hikayesini konu almaktadır. Annesi Daphne ve Olive ile birlikte yaşayan Robin, İngiltere’nin I. Dünya Savaşı’na girdikten sonraki döneminde yaşamış ve o dönem toplatılan ve belki de imha edilen kitapları okuyarak büyümüş bir çocuktur. Zorlu geçen hayatında ailesini biraz olsun rahat ettirip ettiremeyeceği düşüncesi beynini kemiren Robin’in işi hiç öyle göründüğü kadar kolay değildir.

Goodbye Christopher Robin Filmi Detayları

Filmin yönetmeni olan Simon Curtis verdiği bir röportajda “Frank Cottrell Boyce ile birlikte Winnie the Pooh efsanesinin yaratılışını olağanüstü ve dokunaklı bir hikaye ile anlatmak için işbirliği içinde olmaktan çok memnunum. Domhnall Gleeson (The Revenant, Star Wars: The Force Awakens) ve Margot Robbie (Suicide Squad, The Legend of Tarzan) ile harika bir oyuncu kadrosuna sahip olduğumuzu düşünüyorum.” ifadelerini kullanmış.

Senaryosu Frank Cottrell Boyce (Millions) ve Simon Vaughan (War and Peace) tarafından yazılacak olan Goodbye Christopher Robin filmi yapımcılığını Damian Jones (Absolutely Fabulous: The Movie, The Lady in the Van) ve Steve Christian (Belle) üstlenecek.

Filmin çekimleri ve vizyon tarihi henüz belli değildir.

Önceki İçerikShallows Filminden Yepyeni Bir Video Geldi
Sonraki İçerikSuicide Squad Ekibinden 2 Yeni TV Reklamı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)