Emma Stone 101 Dalmaçlayılar’daki Cruella de Vil’i Canlandıracak

1054

Emma Stone, sinema serüvenine Superbad ile başlayan ve birçok dizi ve filmde oynayan son yıllarda beyaz perdenin gülü olarak sunabileceğimiz hanım hanımcık bir karakter. Efendim bu hanım kızımız The Hollywood Reporter‘ın yaptığı bir röportajda The Walt Disney Studios ile çocukluğumuzda hastası olduğumuz çizgi filmlerden biri olan 101 Dalmaçyalı’nın Live-Action filminde rol alacak ve gıcık olduğumuz Cruella de Vil‘i canlandıracakmış.

Emma Stone 101 Dalmaçlayılar'daki Cruella de Vil'i Canlandıracak

- Reklamlar -

Orijinal hikayeye sadık kalınarak yapılacak olan filmin beyaz perdeye uyarlaması Kelly Marcel’e (Saving Mr. Banks, Fifty Shades of Grey) ait olacakmış.

Aline Brosh McKenna’nın önceden çalışmış olduğu senaryoyu inceleyecek olan filmin yapımcılığını Andrew Gunn üstlenirken kostüm, mekan gibi detaylar ile de Kristin Burr ve Jessica Virtue ilgileniyormuş.

Emma Stone Bir Animasyonda Oynamış Mıydı?

Daha önce 2013 yapımı The Croods animasyonunda Eep karakterini seslendirmişti ancak bir Live-Action bir animasyon filminde rol almamıştı. “Live-Action ne ola ki?” diye içinden geçirenler için; Benedict Cumberbatch’in Hobbit Serisinde Smaug‘u canlandırması gibi bir animasyon karakteri için gerçek bir insanın kullanılması diyebiliriz efendim. Böylece Birdman ile En iyi Yardımcı Kadın Ödülü’ne aday olarak gösterilen başarılı oyuncu için yepyeni bir sayfa açılıyor diyebiliriz.

İlk defa 1956 yılında piyasaya çıkan; The Hundred and One Dalmatians’ın bir de devam hikayesi olan ve 1967 yılında basılan The Starlight Barking hikayesinin olduğunu biliyor muydunuz? 90’ların önemli çizgi film serilerinden biri olan 101 Dalmaçyalı’nın 1996 yılında yapılan sinema filminde Cruella de Vil’i Glenn Close canlandırmıştı.

Yönetmeni henüz belli olmayan 101 Dalmaçyalı’nın bir Live-Action Animation olmasına mı sevinsek yoksa Emma Stone’u böyle bir performansta daha görecek olmamıza mı sevinsek bilemedik.

Ama olsundu…Sevinmiştik…

Önceki İçerikHayao Miyazaki’nin 75. Yaşına Özel 75 Tane Wallpaper
Sonraki İçerikAlis Harikalar Diyarında 2 Filminden İlk Görüntü Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)