Ennio Morricone Quentin Tarantino’nun 9. Filminin Müziklerini Yapacak

832

Ennio Morricone, 20. yüzyılın en tanınmış ve birçok eleştirmen tarafından takdir görmüş film müzisyenlerinden bir tanesidir. Yaptığı film ve televizyon dizi müzikleri toplamda 500’ü geçmiş ünlü bir üstattır. Çalışmaları elektronika’dan rock’a, konçerto’dan avant-garde caz’a kadar çook geniş bir yelpazeye sahip müzisyen Quentin Tarantino ile olan dostluğunu ünlü yönetmenin dokuzuncu filminde de perçinleyeceklerini Deadline‘a verdiği röportajda dile getirmiş.

Ennio Morricone Quentin Tarantino'nun 9. Filminin Müziklerini Yapacak

- Reklamlar -

Daha önce Quentin Tarantino‘nun Inglourious Basterds (Soysuzlar Çetesi), Kill Bill Vol. 1, Django Unchained (Zincirsiz) ve The Hateful Eight filmlerinin de müziğini yapan Ennio Morricone henüz ismi, senaryosu ya da oyuncu kadrosu bile belli olmayan dokuzuncu filmin müzikleri için Tarantino ile birlikte çalışacaklarını duyurdu.

Ennio Morricone Röportajında Neler Söylemiş?

Verdiği röportajda; “Tarantino ile zaten daha öncesinde yeni filmi için birlikte çalışacağımız yönünde fikir birliğine varmıştık. Ona gelecekte de yapacağı filmlerinin müziklerini yapacağımı söyledim. Onunla düzenli bir şekilde çalışmak istiyorum, yeni fikirler yeni besteler yapmak istiyorum. Daha önce hiçbir yönetmen ile gözü kapalı çalışmadım ancak konu Tarantino olunca “Hadi ne zaman başlıyoruz” diyorum.” cümlelerini sarf etmiş.

İkilinin müthiş bir iş çıkardığını sekizinci filmi olan The Hateful Eight’te de görmüş ve dokuzuncu film için şimdiden heyecanlanmış durumdayız. Bakalım neler olacak?

Önceki İçerikThe Glassworker Pakistan’ın İlk Animasyonu Olacak
Sonraki İçerikSimpsonlar ve Filmlere Gönderme Yaptığı Sahneler
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)