Fantastic Beasts Senaryosu Scholastic Tarafından Basılacak

661

Fantastic Beasts senaryosu çıkardıkları çocuk kitapları ile adını duyuran Scholastic tarafından piyasaya sürülecek. 19 Kasım’da Amerika ve Kanada’da raflardaki yerini alacak bu senaryonun gelirleri Harry Potter serisinde de olduğu gibi çocuklar için harcanacak bir vakfa bağışlanacak.

Fantastic Beasts Senaryosu Scholastic Tarafından Basılacak

- Reklamlar -

Fantastic Beasts Senaryosu Kaç Lira Olacak?

eee biz nasıl alacağız?” diye içinden geçiriyor olabilirsin. Bunun için de J.K. Rowling, “Bir e-book da çıkaracağız” diyerek soruyu cevaplamış. Fiyatının ise 25-30 dolar arasında olacağı bekleniyor.

Harry Potter serisinin de basımını yapan Scholastic’in bu hikayeye de el atmış olması epey sevindirici!

1926 yılında geçen bir hikaye ile başlayan Fantastic Beasts filmi, Newt Scamander’ın (Eddie Redmayne) sihirli yaratıklarla ilgili olağanüstü bir dizi belge bulmak için çıktığı yolculuğu tamamlaması ile devam eder. Kısa bir mola için New York’a gelen Scamander, tahmin etmediği şeylerle karşılaşır ve dünyası bir anda değişir.

Fantastic Beasts and Where to Find Them filminin yapımcılığını Harry Potter serisinin de yapımcılığını yapan David Heyman üstlenirken hikaye hastası olduğumuz yazarlardan biri olan J. K. Rowling‘e aittir. Steve Kloves ve Lionel Wigram ise Harry Potter serisinin son dört filminde de olduğu gibi bu filmde hikayeyi beyaz perdeye uyarlayan ekip arasında yer almaktadır. Rowling’ciğimiz ise senaryonun tam anlamıyla oturması için ekibe yardımcı olduğu da kulaktan kulağa dolaşan bilgiler arasında…

Dünya çapında dağıtımı Warner Bros. Pictures tarafından üstlenilecek olan film 18 Kasım 2016 tarihinde 3D IMAX’lerdeki yerini alacak.

Önceki İçerik25 Nisan Haftasının En İyi Gişe Filmleri
Sonraki İçerikCell Filminin Fragmanı ve Afişi Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)