Fantastic Voyage Guillermo del Toro ile Tekrar Geliyor

870

Fantastic Voyage; 1996 yapımı En iyi Görsel Efekt – Set Dekorasyonu – Renk ve En iyi Sanat Yönetmeliği Oscar ödüllerini almış Türkiye’deki bilinen ismiyle; Esrarengiz Yolculuk olan ve bir Richard Fleischer filmidir. Hellboy ve Pan’ın Labirenti filmleriyle adından söz ettiren ünlü yönetmen Guillermo del Toro ile tekrar gelmeye hazırlanıyor.

1967-1970 yılları arasında 13 bölümden oluşan bir animeye de konu olan film aynı dönemde ünlü İspanyol Sürrealist ressam Salvador Dali’nin de aynı isimli bir tablosuna konu olmuştur. Bu kadar “Vaaay!” içeren bilgiden sonra detaylara geçelim.

- Reklamlar -

Fantastic Voyage Konusu

Fantastic Voyage Guillermo del Toro ile Tekrar Geliyor

Bir suikast girişimi sonucunda komaya giren önemli bir diplomatın hayatını kurtarmak gerekmektedir. Henüz deneme aşamasında olan bir projede çalışan bilim adamlarının mikroskobik boyutlara küçültülen bir denizaltıya binerler. Kan damarları yolu ile diplomatın beynindeki pıhtıyı yok etmek üzere harekete geçmeleri ve karşılaştıkları akıl almaz güçlüklerin anlatıldığı Fantastic Voyage (Esrarengiz Yolculuk) filmi Guillermo del Toro tarafından bir remake ile gelecek.

The Hollywood Reporter‘a konuşan del Toro filmin yapımı için de 20th Century Fox ve Cameron’s Lightstorm Entertainment ile anlaştığını duyurdu.

Çekimlerine ne zaman başlanacağı ile ilgili bir bilgi vermeyen del Toro, senaryonun tekrar ele alınması ile ilgili de daha önce Blade II filminde birlikte çalıştıkları David S. Goyer ile çalışacaklarından bahsetmiş.

Önceki İçerikFuller House Kadrosu ve Çekimlerinden Fotoğraflar Yayınlandı
Sonraki İçerikİftarlık Gazoz Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)