Harry Potter and the Cursed Child ile Efsane Devam Ediyor

1176

Harry Potter and the Cursed Child, J.K. Rowling’in bir ikileme olarak Harry Potter serisine devam olarak yazdığı ve 2016 Haziran ayında çekimlerine başlanacak olan tiyatro oyununun adıdır. Oyunun bilet satışlarına yansıyan kısmı ise 24 saat içerisinde 174.000 bilet ile sevenlerinin onu ve bu destansı hikayeyi ne kadar özlediğinin de bir kanıtıdır. Londra’da gösterime girecek olan bu oyunun cast ekibi de aşağıdaki paylaşımda yer almaktadır.

Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2’yi 2011 yılında bizlere sunan J.K. Rowling, bu sürpriz haber ile de içimizi kıpır kıpır yaptı!

- Reklamlar -

Harry, Ron ve Hermione’nin yetişkin hallerini görebileceğimiz The Cursed Child oyununda Ron ve Hermione evli ve çocuklu bir aile kurmuş. Ron Sihir Bakanlığı’nda, Hermione ise Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi’nde avukat olarak çalışmaktaymış. Harry, Ginny Weasley ile evlenmiş, okul çağında 3 çocuk sahibi bir babaymış ve Sihir Bakanlığı’nda Sihirbazlar Şefi olarak görev yapmaktaymış. The Cursed Child, oğlu Albus’un asla almak ve sahibi olmak istemediği aile mirası ile başa çıkmak zorunda kalması ve Harry’nin geçmişine gömülüp kalmasını konu olarak almaktadır.

Oyunda Emeği Geçecek Olan Kadroya Gelecek Olursak

The Cursed Child, J.K. Rowling, Jack Thorne ve John Tiffany tarafından yazılırken uyarlayan kişi ise İngiliz yazar Neil Gaiman’dır.

Harry Potter and the Cursed Child oyununun yönetmenliği John Tiffany ve Steven Hoggett  tarafından yapılacak. Set dizaynları Christine Jones, kostümler Katrina Lindsay, müzikler Imogen Heap, ışıkçı Neil Austin, sesler Gareth Fry, özel efektler Jeremy Chernick, sihirler Jamie Harrison, müzikal supervision ise Martin Lowe‘a aittir. Böyle büyük bir hayran kitlesine sahip efsane seride uçan kuşu bile bilmek isteyeceğini düşünerek bu kadar ayrıntıya girelim istedik.

Harry Potter and the Cursed Child yapımcılığı ise Sonia Friedman Productions,Colin Callender‘s Playground Entertainment ve Harry Potter Theatrical Productions‘a aittir.

Harry Potter Play’in paylaşımı ile artık resmen duyurulmuş olan bu oyunun yine efsane iki film ile sevenlerini mest etmesi bekleniyor, ümit ediliyor ve isteniyor!

Harry Potter and the Cursed Child Paylaşımı

Önceki İçerikThe Forest Filminin Fragmanı ve Posteri Yayınlandı
Sonraki İçerikBenedict Cumberbatch Smaug’u Oynarken Girdiği Haller
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)