Tom Hanks’li Inferno Filmi IMAX’e de Gelecek

591

Başrolünde Tom Hanks‘in Robert Langdon rolüyle yer aldığı Inferno filmi IMAX’e de gelecek. Sony Pictures tarafından bugün yayınlanan haberde yönetmenliğini Ron Howard’ın yapacağı film merakla bekleniyor. Yılın son çeyreğinde vizyona girecek olan Inferno bakalım nasıl olacak?

Dan Brown kitaplarının Simgebilim uzmanı olan kahramanı Robert Langdon’un gözlerini bir hastane odasında açmasıyla başlıyor.

- Reklamlar -

Son olarak Harvard Üniversitesi’ndeki bir anısını hatırlayan Robert Langdon, kendini bir anda başından vurulmuş ve son 48 saat içinde hiçbir şey hatırlamaz bir halde İtalya’da buluyor.

Ne olup bittiğini anlamaya çalışırken hastanede saldırıya uğruyor ve bu saldırıdan genç bir doktorun yardımıyla kurtuluyor. Sonra cebinde üzerinde tehlikeli bir simge taşıyan cihaz bulmasıyla devam ediyor. Genç fakat sıra dışı zekası olan doktor ile işin gerçeğini çözmek için yine simgelerde gizli olan ipuçlarının peşine düşüyor.

2006 yılında vizyona giren The Da Vinci Code, 2009 yılında Angels & Demons ile devam edip son olarak Inferno‘ya (Diğer bir adıyla Cehennem) geldi.

Başrolünde diğer filmlerde olduğu gibi Tom Hanks’in yer aldığı filmde kendisine Oscar adaylığı bulunan Felicity Jones (The Theory of Everything) Dr. Sienna Brooks, Irrfan Khan (Life of Pi) Harry Sims (Polis Şefi rolünden hatırlarsınız), Omar Sy (The Intouchables) Christoph Bruder ve Sidse Babett Knudsen (Borgen) Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Dr. Elizabeth Sinskey rolüyle karşımıza çıkacak. Ben Foster (Lone Survivor) ise filmin baş düşmanı olarak yukarıda ismi sayılan isimlerin başına bela olacak.

Inferno Filminin Yayınlanan Son Fragmanı

Önceki İçerikGame of Thrones Dizi Karakterlerinin İlk ve Son Halleri
Sonraki İçerikStar Trek Beyond Filmi Yeni Görüntüleri Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)