James Franco da Alien: Covenant Kadrosuna Katıldı

475

Ridley Scott‘ın merakla beklenen bilim-kurgu filmi Alien: Covenant‘ın oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu James Franco da katıldı.

4 Ağustos 2017‘de vizyona girecek olan Alien: Covenant bildiğiniz üzere Prometheus‘un devamı olarak beğenimize sunulacak.

- Reklamlar -

James Franco da Alien: Covenant Kadrosuna Katıldı

James Franco Alien: Covenant’ta Branson’ı Canlandıracak

Ünlü oyuncu James Franco, Ridley Scott‘ın yeni filminde küçük bir cameo ile karşımıza çıkacak. Dedikodulara göre (minicik bir spoiler bile olabilir); 38 yaşındaki oyuncu Alien: Covenant’ın ilk on dakikasında Covenant’ın kaptanı Branson rolünde olacak.

Covenant ile başlayan Koloni gemisi galaksinin uzak tarafındaki bir gezegene yönelir. Bu gezegene ulaşan mürettebat, orada keşfedilmemiş bir cennet olduğunu düşündüklerini bir yeri keşfeder. Fakat aslında karanlık ve tehlikeli bir gezegen olan bu cennetin tek sakini Prometheus‘tan hatırladığımız android David’tir. İşte mürettebatı bu gezegene götürecek geminin kaptanı Branson’dır.

James Franco‘nun da kadrosuna girdiği filmde Michael Fassbender, Katherine Waterston, Demián Bichir (The Hateful Eight), Callie Hernandez ve Billy Crudup (Watchmen) gibi isimler yer alıyor.

Önceki İçerikPatrick Wilson Aquaman’de Villain Ocean Master’ı Canlandıracak
Sonraki İçerikJohn Wick 2’den Türkçe Altyazılı Fragman Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)