James Franco’nun Filmi Zeroville 2016’da Vizyonda

1319

Hastası olduğumuz aktörlerden olan James Franco’nun hem yönetip hem de başrolünde oynadığı Zeroville filmi 2016 yılında vizyona girecek!

James Franco'nun Filmi Zeroville 2016'da Vizyonda

- Reklamlar -

Steve Erickson’un filme adını veren romanından beyaz perdeye uyarlanan filmde 1969 yılında Hollywood’a gelip film endüstrisinde kendine bir yer arayan gencin hayatının anlatıldığı filmin beyaz perdeye uyarlaması Paul Felten ve Ian Olds’a aittir.

James Franco’nun Son Filmi Zeroville 2016’da Vizyona Giriyor

Filmin başrollerinde Megan Fox (Soledad Paladin), James Franco (Vikar) ve Seth Rogen (Viking Man) yer almaktadır. Yeni filmi Zeroville için kazıttığı saçları ve yaptırdığı dövme ile de dikkatleri üzerine çeken Franco, bu filminde kardeşi Dave Franco ile üçüncü kez bir araya gelecekmiş.

Filmin prodüksiyon şirketinden yapılan açıklama da; “Steve Erickson 2007 yılındaki romanı, Hollywood tarihinin içerisinde histerik bir gezi ve film uyarlamasını barındıran enteresan bir hikaye. James Franco’nun daha önce böyle garip bir durum için stiliyle bu kadar oynadığı ve etrafına neşe dağıttığı bir proje görmemiştik. James ve onun ekibi zekice hicvetmek için farklı yöntemler kullanabilir mi bu konu hakkında henüz bir yorum yapamıyoruz ancak neden olmasın! Bu hikayeyi Kuzey Amerika genelinde sinemaseverler ile paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.” cümlelerini kurmuşlardır.

Önceki İçerikOur Brand is Crisis Resmi Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikReady Player One Filminin Kadın Başrolü Olivia Cooke Oldu
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)