Jason Bourne Yeni Fragmanı Yayınlandı

746

29 Temmuz’da vizyona girecek olan ‎Jason Bourne filmi yeni ve Türkçe alt yazılı fragmanı ile gönüllerimizi bir kez daha fethettti. Büyük sorunlar sebebiyle fırtınalı geçen gündemde geçmişiyle yüzleşmeye çalışan Bourne kendini karanlık ve işkence gördüğü bir dünyada bulur.

Yönetmenliğini serideki The Bourne Supremacy ve The Bourne Ultimatum filmlerini yöneten Paul Greengrass yapacakken senaryonun uyarlayıcıları ise Matt Damon, Paul Greengrass, Christopher Rouse iken karakterleri oluşturan diğer filmlerde olduğu gibi Robert Ludlum’dur.

- Reklamlar -

Bilindiği üzere ünlü Amerikan yazar Robert Ludlum’un Bourne serisiyle ilgili 7 kitabı bulunmaktadır. Bunlar; Bourne Legancy, Bourne Betrayel, Bourne Imperative, Bourne Dominion, Bourne Objective, Bourne Deception ve Bourne Sanction’dur.

Kadrosundan kısaca bahsedecek olursak, Ex Machina ve The Man from U.N.C.L.E. filmlerinden tanıyacağımız Alicia Vikander; Serinin her iki filminin aksine Dexter dizisindeki Lumen karakteriyle hatırladığımız Julia Stiles; Black Swan, La Haine ve L’ennemi public n°1 filmlerinden tanıdığımız Vincent Cassel; Adını duyduğumuzda bile tüylerimizi diken diken eden ünlü aktör Tommy Lee Jones bu filmde yer alacak karakterlerden sadece bir kaçı.

‎Jason Bourne Filmi Türkçe Altyazılı Fragmanı

#JasonBourne Türkçe Altyazılı Özel Video sizlerle!#JasonBourneFilmi 29 Temmuz'da Sinemalarda.

Gepostet von Bourne am Mittwoch, 15. Juni 2016

‎Jason Bourne Filmi Orijinal Fragmanı

Önceki İçerikJaylah’in Yer Aldığı Star Trek Beyond Afişi Alır Mıydınız?
Sonraki İçerikGhostbusters Ekibi ve Yepyeni TV Reklamı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)