Jennifer Lawrence ve Chris Pratt’li Passengers’ın İlk Afişi

693

Başrollerinde Jennifer Lawrence ve Chris Pratt‘in yer aldığı Passengers‘tan ilk afiş geldi. Bilim-Kurgu türündeki film merakla bekleniyor.

Senaryosu Jon Spaihts tarafından yazılan Passengers filminin konusunun merkezinde Jim Preston’ın (Pratt) yer alıyor. Bir mekanik mühendisi çook uzak bir galaksideki bölümü tamir etmek için yolara düşer. 120 yıl süren bu macerada 100 yıldan fazla uyur. Böyle bir yolculuk yapan insan olma sıfatına da sahip olan Jim, astreoidler ve androidler arasında bulur kendini.

- Reklamlar -

Uyandığında etrafı keşfe çıkar ve aslında bu yolculuk boyunca ona eşlik eden ve adı Aurora olan bir gazetecinin de varlığından haberdar olur. Ardından birbirlerine aşık olurlar ancak Jim, bir görev için gönderilmiştir ve kafası biraz karışır.

Kadrosunda ayrıca Michael Sheen ve Laurence Fishburne‘ün yer aldığı Passengers filmi bu yılın sonunda vizyonda olacak. Belki de Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filmi ile aynı anda vizyona girecek.

Passengers Afişi

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'li Passengers'ın İlk Afişi

Önceki İçerikCollateral Beauty Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikLive By Night Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)