John Williams Indiana Jones 5 ve Star Wars 8’in Müziklerini Yapacak

606

Dünyanın en büyük bestecilerinden John Williams (Jaws, Harry Potter, Superman)Indiana Jones 5 ve Star Wars 8 filmlerinin müziklerini yapacakmış. Lucas Films’in yapımı olan bu iki film ile kariyerine güzel bir imza daha atmaya hazırlanıyor.

Variety‘nin paylaştığı habere göre “Bunu yapabilecek gücüm varsa, yapacağım” cümlelerini kullanan usta besteci bakalım nasıl bir iş çıkacak.

- Reklamlar -

Steven Spielberg’in John Williams İle İlgili Haberi

Ünlü arkeolog ve maceracı Indiana Jones‘un ilk filmi 1981 yılında Raiders of the Lost Ark – ki bu film ile Amerikan Film Endüstrisi tarafından Tüm Zamanların En iyi 100 Filmi listesine girdi– ardından 1984 yılında Indiana Jones and the Temple of Doom, 1989’da Indiana Jones and the Last Crusade ve 2008 yılında Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ile karşımıza çıkmıştı. Bu dört filmi toplamda 2 milyar dolar gişe hasılatı ile de tarihe geçmişti.

Walt Disney Studios’un 19 Temmuz tarihini seçilmiş olmasının nedeni ise 12 Temmuz’da Marvel’ın Inhumans filmi ile aynı tarih aralığında iki filmi de dağıtımını yapmak istemesiymiş. Bu arada Lucasfilm’in Star Wars: Episode IX‘inin de bu tarihlerde çıkacak olması Indiana Jones ve Star Wars’un inanılmaz bir gişe savaşı içerisine gireceğini de gösterecek.

Önceki İçerik31 Filminden Afiş Geldi
Sonraki İçerikHızlı ve Öfkeli 8 Çekimlerinden Harika Bir Video
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)