Johnny Depp Fantastic Beasts 2’nin Kadrosunda

620

Hastası olduğumuz oyunculardan Johnny Depp, yine hastası olduğumuz yazarlardan J.K. Rowling‘in Fantastic Beasts 2 filminin kadrosuna dahil olmuş.

Bu haber karşısında heyecanlanmamak elde değil değil mi? Biz de öyle yaptık ve nerelere gideceğimizi bilemedik!

- Reklamlar -

Johnny Depp Fantastic Beasts 2'nin Kadrosunda

Johnny Depp Fantastic Beasts 2 Filminin Kadrosunda

Deadline‘ın haberine göre ünlü oyuncu Eddie Redmayne‘in karşısında belki de bir kötü rolde görebilmemiz mümkün olacakmış. Johnny Depp cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen kulislerde bunun kesinleşmiş olduğu konuşuluyormuş.

Harry Potter evrenine dahil olmasını istediğiniz ünlü isim kim?” diye bir soru olsaydı gözlerimiz kapalı olarak “JOHNNY DEPP!!” derdik herhalde? Onun için bugün bundan daha iyi bir haber olabileceğini tahmin etmiyoruz.

Orijinal hikayenin dışına çıkmadan ona harika bir karakter yaratacaklarına adımız gibi emin olduğumuza göre; arkamıza yaslanarak detayları beklemeye koyulabiliriz.

Fantastic Beasts and Where to Find Them filmi 18 Kasım’da vizyona girmeye hazırlanırken gelen bu haber ile ne yapacağımızı şaşırdık ama inanılmaz mutlu olduk.

Önceki İçerikxXx: The Return of Xander Cage’ten Fragman Geldi
Sonraki İçerikChris Evans’lı Gifted Filminden Fragman Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)