Jumanji Efsanesi Yeni Bir Film ile Geliyor

1024

Joe Johnston’ın yönetmenliğini yaptığı ve Chris Van Allsburg’un 1981 yılında popüler olan aynı isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanan Jumanji, 60 Saniye ve Con Air gibi filmleriyle tanınan Scott Rosenberg ile 2016 yılında karşımıza çıkmaya hazırlanıyormuş. Yapımcılığını Columbia Pictures’ın yapacağı efsanevi filmin devamı ile ilgili detaylar Deadline‘da paylaşılmış.

Jumanji Efsanesi Yeni Bir Film ile Geliyor

- Reklamlar -

2016 yılı sonuna doğru çıkması planlanan filmle ilgili detaylar sır gibi saklanırken proje Matt Tolmach ve Bill Teitler tarafından yürütülmekteymiş ve Chris Van Allsburg’un kitabından yeni esinlenmeler ve farklı bir bakış açısı ile yeni bir filmin temelleri atılıyormuş.

Zarda gelen sayıya göre oyunda değişik, birbirinden çok farklı orman canlıları ortaya çıkmaya başlamasını ve türlü türlü maceraları konu alan film, filmin vizyona girdiği 1995 yılında hayatını kaybeden Görsel Efekt Uzmanı Stephen L. Price’ın hatırasına atfedilmiştir.

İlk kez 1995 yılında vizyona giren Jumanji‘nin yönetmenliğini Joe Johnston yaparken başrolünde Robin Williams yer alırken diğer oyuncuları Bonnie Hunt, Kirsten Dunst, Bradley Pierce, Jonathan Hyde, Bebe Neuwirth, David Alan Grier ve Patricia Clarkson idi.

Jumanji’nin Senaryosu kim tarafından yeniden yazılacak?

Daha önce Stranger Than Fiction ve Mr. Magorium’s Wonder Emporium gibi filmlerinden tanıdığımız Zach Helm’in ise senaryoyu tekrar ele alacağı şu an kesinleşmiş.

Önceki İçerikSusuz Yaz (1963) Film İncelemesi
Sonraki İçerikDaddy’s Home Filmi Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)