Jumanji Filmi İçin Kötü Bir Haber Geldi

893

Jumanji filmi ile ilgili bilgiyi sizlerle 2015 yılının son çeyreğinde paylaşmıştık. Bu haberi şuradan okuyabilirsiniz. Neyse efendim malum Sony Pictures tarafından yürütülen bu operasyonun birazdan sıralayacağımız sebeplerden dolayı yayınlanma tarihleri değiştirilmiş.

Jumanji Filmi İçin Kötü Bir Haber Geldi

- Reklamlar -

Jumanji Filmi Hangi Tarihte Gelecek?

Sony Pictures yaptığı açıklamada Marvel Studios ile yaptıkları Spider-Man filminin reboot’u dolayısıyla Jumanji filmi 2017 yılının sonuna kaydırılmak zorunda kalınmış.

İlk kez 1995 yılında vizyona giren Jumanji‘nin yönetmenliğini Joe Johnston yaparken başrolünde 2014 yılında kaybettiğimiz Robin Williams yer alırken diğer oyuncuları Bonnie Hunt, Kirsten Dunst, Bradley Pierce, Jonathan Hyde, Bebe Neuwirth, David Alan Grier ve Patricia Clarkson idi.

Pek sevdiğimiz bu filmi tekrar görecek olmanın mutluluğu ne yazık ki kursağımızda kalmış oldu.

Sony’nin bu sıkışık takvimi daha verimli kullanmak için yapmak zorunda kaldığı bu değişiklik sebebiyle biraz mutsuz olmuş olsak da. “En azından aceleye getirip efsaneyi baltalamamış olurlar” düşüncesiyle biraz kendimizi teselli edebildik.

Önceki İçerikStar Wars 8 İçin Biraz Daha Beklememiz Gerekecek
Sonraki İçerikLeonardo DiCaprio Ayı Darbelerini Nasıl Almış?
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)