Jurassic World 2 Filmi Hepimizi Çok Şaşırtacak

587

Jurassic World 2 filminin yönetmeni Juan Antonio Bayona, EFE isimli haber sitesine verdiği bir röportajda serinin ikinci filminin bizi şaşırtacağını belirtmiş.

Geçtiğimiz hafta filmin yönetici yapımcısı olan Colin Trevorrow‘un yaptığı açıklamalar ile Boyana’nın açıklamasını bir araya getirince heyecanlanmadık değil.

- Reklamlar -

Jurassic World 2 Filmi Hepimizi Çok Şaşırtacak

Juan Antonio Bayona’nın Jurassic World 2 ile İlgili Açıklamaları

Önceki filme göre biraz daha karanlık bir film olacağını söyleyebilirim. Açıkcası oyuncu kadronuzda Chris Pratt var ise filmin komik olmasını bekleyebilirsiniz. Fakat öyle olmayacak. Bir üçleme olarak düşündüğümüz bu filmin ikinci basamağı biraz karanlık olmalı.

Star Wars: The Empire Strikes Back ya da Star Trek: Wrath of Khan filmlerinde de olduğu gibi biraz karanlık ve korkunç olması serinin devamı için iyi bir tercih.

Senaryoyu okuyana kadar bu kadar sürpriz yaşayacağımı düşünmüyordum ama ciddi anlamda sizi de sürprize uğratacak bir film geliyor. İyi bir ikinci film olsun diye elimizden geleni yapıyoruz. Beklediğiniz ve düşündüğünüz Jurassic World 2‘den çok daha korkutucu, karanlık ve sürprizlerle dolu bir film sizi bekliyor.” demiş.

Önceki İçerikFilmlerde Hastalık Derecesindeki Geometri Çılgınlığı
Sonraki İçerikLuke Cage 90’larda Bir Sitcom Olsaydı Nasıl Olurdu?
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)