Jurassic World 2 Filminin Yönetmeni J.A. Bayona Oldu

751

Jurassic World 2 filminin yönetmeni resmi olarak açıklandı! 2012 yapımı olan Lo imposible (The Impossible) filminin de yönetmenliğini yapan İspanyol Yönetmen J.A. Bayona Jurassic World filminin devamın da kameranın arkasında yerini alacak. Dedikodulara bakılacak olursa devam filminde bizleri World War Z benzeri bir filmin beklediği söylenebilir. Bayona’nın yönetmenlik koltuğuna 2018 yılında geçeceği ve Universal Stüdyoları’nda yapılacak filmin detayları merakla bekleniyor.

Jurassic World 2 Filminin Yönetmeni J.A. Bayona oldu

- Reklamlar -

Jurassic World 2 Yönetmeni J.A. Bayona’nın Filmleri

Bayona’nın diğer yapımları ise şu şekilde: 2007 yapımı korku filmi olan The Orphanage, Showtime kanalı için 2 bölüm yönetmenliğini yaptığı Penny Dreadful dizisi ve Post Prodüksiyon aşamasındaki ve bu yıl vizyona girecek olan A Monster Calls filmi ile iyi bir çıkış yakalamışa benziyor.

Jurassic World 2 senaryosu için Colin Trevorrow ve Derek Connolly’nin kaleminden çıkacak cümleler merakla beklenirken karakterler Michael Crichton’a emanet edilmiş durumda. Colin Trevorrow’un Star Wars: Episode IX filminin de senarist ekibinde yer alıyor olması onu farklı bir şekilde motive ediyor iken bir de Jurassic World devam filmi gelince Trevorrow’un çocuklar gibi şen olduğuna eminiz. Dünyanın en büyük hikayelerinden biri olan Jurassic Park’ın daha iyi bir film ile geleceğine bu gelişmelerinden ardından o kadar eminiz ki bunu nasıl anlatsak bilemiyoruz. Bu ekibe bir de yapımcıları Frank Marshall ve Steven Spielberg‘in de eklenmesi ile inanılmaz bir hal alan devam filmi için heyecanlanmamak elde değil. Amerika’da 22 Haziran 2018 tarihinde vizyona girmesi planlanan film merakla bekleniyor. 2015 yılında vizyona giren Jurassic World filmi Amerika’da 650 Milyon Dolar, Dünya çapında 1.6 Milyar Dolar gişe hasılatı elde etmişti.

Jurassic World 2 Yönetmeni Duyuru Tweeti

Önceki İçerik18 Nisan Haftasının En İyi Gişe Filmleri
Sonraki İçerikEquals Filminin Yeni Fragmanı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)