Kingsman: The Golden Circle Filmi İlk Afişi Geldi

730

Kingsman: The Golden Circle filmi ilk afişi başrol oyuncusu olan Taron Egerton‘un Twitter sayfasından yaptığı paylaşım ile geldi. Colin Firth‘ün Harry Hart (Diğer adıyla Galahad) rolüyle tekrar karşımıza geleceği filmi ilk filmde de olduğu gibi Matthew Vaughn’un yönetmesi bekleniyor.

Matthew Vaughn’un henüz kesin olarak filmi yöneteceği belli olmasa da yaptığı açıklamalarda ufak da açık kapı bıraktığı görülüyor. Vaughn; “Filmi ben mi yöneteceğim henüz kesin değil ancak önemli olan bu değil. Önemli olan filmin villianı kim olacak? Ajan filmlerinin en önemli olan karakteri başrol oyuncusundan çok villianıdır. İyi bir villian ile filmi izlenebilir hale getirmek çok kolaylaşıyor. Şu an bunun üzerinde çalışıyoruz. Bir sabah kalkmış ve tüm hikayeyi bitirmiş olabilirim. Kim bilir?” açıklamasını yapmıştı. Kilise sahnesi ile ilgili çok sayıda eleştiri ve uyarı aldıklarını ve böyle bir sahnenin tekrarlanmayacağını söyleyen Vaughn her türlü sürprize hazırlıklı olmamız konusunda da bizleri uyarmış.

- Reklamlar -

Afişte “Ölümüm ile ilgili konu çok abartıldı” gibi bir metin verilmiş ve Taron Egerton da “Eski dosttan bir mesaj var.” Tweetini paylaşmış. Merakla bekliyoruz efendim.

Kingsman: The Golden Circle, 20th Century Fox’un söylediğine göre 16 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek.

Kingsman: The Golden Circle Filmi Afişi

Önceki İçerikCharlize Theron Resmen Hızlı ve Öfkeli 8 Kadrosunda
Sonraki İçerikKötü Komşular 2 Filminin Fragmanı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)