Laurence Fishburne John Wick 2 Kadrosuna Katıldı

1173

Laurence Fishburne denildiğinde aklınıza ilk olarak Matrix serisi geliyor değil mi? Morpheus karakteriyle Bilim-Kurgu dünyasına yeni bir bakış açısı getiren serinin önemli karakterlerinden biriydi Laurence. Şimdi ise geçen sene birçok kişi tarafından beğenilmeyen ancak kişisel görüşme göre farklı hikayesiyle aksiyona sembolizm de katarak oluşturdukları John Wick filminin ikinci filminde kendisini görmeye hazırlanıyoruz.

John Wick 2 Filminin Detayları

Gothamist sitesinin paylaştığı fotoğraflar ile de bunun artık bir söylentiden çok kesinleşmiş bir konu olduğunu söyleyebiliriz. Variety‘nin de haberine göre serinin ikinci filminde küçük bir role sahip olacak olan ünlü oyuncunun şu an hangi rol ile karşımıza çıkacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

- Reklamlar -

Birinci filmi henüz izlememiş olan dostlar için ise bir önerim olacak; Filmi düz bir aksiyon filmi gibi değil; Daha çok farklı bir görev ile görevlendirilmiş eski bir kiralık katilin nasıl bir kominite tarafında olduğunu söylemekte fayda var. Bulunduğu bu komitenin yetiştirdiği kiralık katillerin ne gibi yeteneklerinin olduğunu ve para için değil görevi yerine getirmek için çalıştıklarını (ki bunun için de beyinlerinin nasıl yıkanmış olabileceğini) düşünmelerini istiyorum.

Spoiler sayılmasa da John’un ilk filmde kalmak için gittiği büyük otelin (ki bu otelin mimarisine dikkat etmemiz gerektiğini) para ile müşterilerini ağırlamadığını biliyoruz. Yalnızca özel insanları misafir ettiğini görebileceğiniz gibi; Aslında yukarıda da söylediğim gibi salt bir aksiyon filminden çok alt metninde bir çok mesajın yer aldığı da su götürmez bir gerçek.

Neyse gelelim Laurence’a;

Laurence Fishburne ve John Wick 2

Laurence Fishburne John Wick 2 Kadrosuna Katıldı

Kadrosunda Common, Ian McShane, Bridget Moynahan, Ruby Rose ve John Leguizamo’yu bulunduran film bakalım ikincisiyle sinema severlerin beğenisini kazanabilecek mi?

Bir üçleme olarak düşünülen John Wick’in çekimlerine 2015 yılında başlanmıştı.

Önceki İçerikDeadpool, Çirkin Süveter Günü ile Karşınızda
Sonraki İçerikParodi Denilince Akla Gelen 2015 Yılının En İyi 10 Videosu
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)