Mad Max High Octane Collection Duyuruldu

516

Warner Bros. Home Entertainment‘tan güzel bir sürpriz geldi ve Mad Max Serisi için High Octane Collection çıkaracağını duyurdu. High Octane Collection içeriğinde Mad Max (1979); Mad Max 2: The Road Warrior (1981); Mad Max Beyond Thunderdome (1985) ve Mad Max: Fury Road (2015) yer alıyor.

Mad Max High Octane Collection Duyuruldu

- Reklamlar -

Mad Max: Fury Road Black & Chrome Edition’da ise George Miller‘ın 6 Oscar’lı filminin siyah ve gümüş versiyonu yer alıyor.

Mad Max High Octane Collection İçeriği

  • Fury Road “Black & Chrome” Edition – Sürreal bir Siyah&Beyaz versiyonuna şahit olacaksınız.
  • Yönetmen George Miller, Mad Max Fury Road: Black and Chrome Edition’ı yaparken neler yaşadığını ve nasıl yaptığını anlatıyor.
  • Road War – 1982 yılında George Miller’ın Mad Max 2’de kullandığı efsanevi araba çarpışma sahneleri ile ilgili bilgiler veriyor. Action Camera’nın ilk kullanımının örnekleri George Miller, Terry Hayes ve başrol Mel Gibson tarafından anlatılıyor.
  • Madness of Max – Bu bölümde ise üzerinden 30 yılı aşkın zaman geçen bu efsanenin en uzun belgeseli yer alıyor. Oyuncu seçimleri, röportajlar, daha önce hiçbir yerde görmediğiniz kamera arkaları ve kısa videolar da bu bölümde yer alıyor. George Miller, Byron Kennedy, Mel Gibson, Hugh Keays-Byrne, Steve Bisley, Roger Ward, Joanne Samuel, David Eggby, Jon Dowding ve çok daha fazla kişinin röportajları ise izlemeye değer!

Siyah&Beyaz Versiyonunu satın almak için tıklayınız

High Octane Collection’u satın almak için tıklayınız

Önceki İçerikZack Snyder Justice League’teki Tactical Batsuit’i Paylaştı
Sonraki İçerikPete’s Dragon’un Muhteşem Özel Efektlerinin Arka Planı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)