Magnificent Seven Yeni Poster ve Karakter Skeçleri Geldi

571

Denzel Washington‘ın başrolünde yer aldığı Magnificent Seven filminin yeni poster ve başrol karakterlerinin skeç videoları yayınlandı.

Önce filmin yeni posterini ardından da 7 karakterin skecini aşağıda bulabilirsiniz. Sakın kaçırmayın!

- Reklamlar -

Filmde Meksika’daki Rose Creek isimli köy ahalisinin ürünlerini düzenli olarak yağmalayan ele başı Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) ve haydutlarından korunmak için Amerikalı Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) ve Red Harvest (Martin Sensmeier) isimli bir grup silahşörü kiralamaları ve onlarla birlikte haydutlara karşı verdikleri mücadele anlatılmaktadır.

Senaryosu True Detective’in de yaratıcısı olan Nic Pizzolatto ve The Equalizer filminin senaristi Richard Wenk’e aittir.

Filmin diğer oyuncuları ise Haley Bennett, Matt Bomer, Billy Slaughter ve Vinnie Jones iken film Akira Kurosawa‘nın 1954 tarihli ünlü epik filmi Yedi Samuray’ın (Shichinin No Samurai) Western türüne uyarlanmış bir yeniden çevirisinden tekrar uyarlanacaktır.

Magnificent Seven Yeni Posteri

Magnificent Seven Yeni Poster ve Karakter Skeçleri Geldi

Denzel Washington ve Sam Chisolm

Chris Pratt – Josh Faraday

Vincent D’Onofrio – Jack Horne

Ethan Hawke – Goodnight Robicheaux

Byung-hun Lee – Billy Rocks

Martin Sensmeier – Red Harvest

Manuel Garcia-Rulfo – Vasquez

Önceki İçerikKarşınızda Rogue One’ın Yeni Droidi C2-B5
Sonraki İçerikThe Rock’tan Jumanji’nin Konsept Tasarımı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)