Margot Robbie’nin Yeni Filmi Terminal’dan İlk Fotoğraf

786

Başrolünde Margot Robbie‘nin yer aldığı Noir tarzdaki Terminal filminden ilk fotoğraf geldi. Güzel yıldız yine nefes kesecek gibi görünüyor.

Yönetmenliğini Vaughn Stein‘ın yaptığı Terminal filminin kadrosu ise şu şekilde. Simon Pegg (Star Trek), Mike Myers, Max Irons (Woman in Gold) ve Eddie the Eagle filminin yönetmeni Dexter Fletcher.

- Reklamlar -

Terminal filminde iki tetikçi (Dexter Fletcher ve Max Irons) gizemli bir müşteriden iş alırlar. Şehrin sınırlarına doğru hareket ederler. Yüksek ücret alacakları bu işi kaçırma niyetinde değildirler.

Ancak gittikleri yerde onları bekleyen Annie (Margot Robbie) ile başa çıkmak o kadar da kolay değildir. Özellikle de baş şüpheli Annie iken…

BeaglePug’tan David Barron (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, The Legend of Tarzan) ve Molly Hassell’ın (The Trust) yapımcılıklarını yaptığı Terminal filmi ilk defa Toronto Film Festivali’nde gösterilecek.

Terminal Filmi İlk Fotoğrafı

Margot Robbie'nin Yeni Filmi Terminal'dan İlk Fotoğraf

Önceki İçerikJoe Manganiello Solo Batman Filminin Deathstroke’u Oldu
Sonraki İçerikVince Gilligan HBO için Jim Jones’un Dizisini Yapacak
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)