Martin Scorsese Müthiş Bir Film ile Geliyor

1203

Martin Scorsese denildiğinde heyecanlanmayacak insanın alnını karışlarım ben! Üstad yine müthiş hikayeye sahip bir film ile geliyor ama yine Leonardo DiCaprio ile…Gerçek bir hikayeye dayanan The Devil In The White City isimli bir cinayet romanını filme edecekmiş usta yönetmen.

Martin Scorsese Müthiş Bir Film ile Geliyor

- Reklamlar -

Martin Scorsese Yeni Filminin Detayları

Amerika’nın ilk seri katili Dr H.H. Holmes‘un detaylı araştırmalar sonucu bulunan ve hikayeleştirilen filmde çılgın bir role sahip olacağı açık. Ancak bir türlü Oscar ödülü alamayan ve bu sebepten dolayı defalarca tiye alınan Leonardo DiCaprio ile deneyecek olması “Yine mi ya!” tepkisini de çekmiş durumda.

Ancak alınan bilgilere göre Hollywood’un ünlü aktörü bu filmdeki Holmes rolü ile beklenmedik bir şekilde korkunç, karizmatik bir hal alarak daha önce görmediğimiz bir kimlikte karşımıza çıkacakmış.

Leonardo DiCaprio bu rol için sıkı bir çalışma temposuna girmiş ve çevresine “Hayatımın filmi olacak!” diyormuş.

Senarist olarak Kaptan Phillips, Açlık Oyunları ve Devlet Oyunları filmlerinden hatırlayabileceğiniz Billy Ray var iken, Stacey Sher, Rick Yorn, Michael Shamberg ve Jennifer Davisson’ın ismi geçiyor.

Bunca koşuşturmaya rağmen Martin Scorsese bu aralar tarihsel bir dram filmi olan Silence ile meşgul. Ne büyük bir adam ya!

Önceki İçerikTarantino’nun Son Filmi The Hateful Eight’ten Teaser Geldi
Sonraki İçerikBryan Cranston Trumbo Filmi ile Geliyor
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)