Michael Fassbender Alien: Covenant’ın Çok Korkunç Olduğunu Doğruladı

461

Ünlü oyuncu Michael Fassbender merakla beklenen Alien: Covenant filminin çok korkunç olduğunu Collider‘a yaptığı açıklama ile doğruladı.

Michael Fassbender Alien: Covenant'ın Çok Korkunç Olduğunu Doğruladı

- Reklamlar -

Michael Fassbender Alien: Covenant İle İlgili Açıklamaları

Öncelikle bu ekip ile birlikte bir kez daha bir arada olmanın verdiği mutluluğun paha biçilemez olduğunu söylemem gerekiyor. Alien: Covenant‘a gelecek olursak da filmin Prometheus‘tan ve efsanevi Alien filminden çok daha korkunç olacağını söyleyebilirim. İki filmin karışımı gibi duran ve daha gerilimli sahneleri olan bir filmin sizleri beklediği aşikar. Gerilimin had safhada olduğu bu filmin bir parçası olmak harika bir his.”

Alien: Covenant filmi kadrosunda Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir (The Hateful Eight), Jussie Smolett (Empire), Amy Seimetz, Carmen Ejogo (Selma) ve Billy Crudup (Watchmen) gibi isimler yer alıyor.

6 Ekim 2017 tarihinde Amerika‘da vizyona girecek filmin aynı tarihler aralığında da ülkemizde vizyona girmesi bekleniyor.

Önceki İçerikLiam Garrigan Transformers: The Last Knight Kadrosunda
Sonraki İçerikWoody Allen’ın Dizisi Crisis in Six Scenes’ten Fotoğraflar
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)