Michael Fassbender’ın Oynadığı Assassin’s Creed’e İlk Bakış

1097

20th Century Fox ve New Regency tarafından beyaz perdeye sunulacak olan efsanevi video oyunu olan Assasin’s Creed filminin ilk görseli Yahoo tarafından servis edildi. Başrolünde Michael Fassbender‘ın oynadığı filmin yönetmen koltuğunda Justin Kurzel oturuyor. Senaryo ekibinde ise, daha önce Exodus: Gods and Kings filminde birlikte çalışan Bill Collage ve Adam Cooper yer alıyor.

21 Aralık 2016 yılında vizyona girecek olan Assassin’s Creed filminde Michael Fassbender’a güzelliğiyle hepimizi büyüleyen Marion Cotillard var.

- Reklamlar -

Konusu oyunda da olduğu gibi; Genetik anılarını kilidini açan devrim niteliğinde bir teknoloji ile, Callum Lynch (Michael Fassbender) 15. Yüzyılda İspanya’da atası Aguilar’ın maceralarını deneyimler. Gizemli bir gizli toplum soyundan gelen Callum, Assassinleri keşfeder ve inanılmaz bir bilgi ve beceri ile günümüz baskıcı ve güçlü Tapınak Örgütü’ne karşı galip gelmeye çalışıyor olduğudur.

Bakalım gelecek olan ilk fragman ile düşüncelerimiz ne yöne doğru kayacak?

Assassin’s Creed Görseli

Michael Fassbender'ın Oynadığı Assassin’s Creed'e İlk Bakış

Önceki İçerikHayranlığınızı bir kat daha artacak 9 ünlü dizi illüstrasyonu
Sonraki İçerik28 Ağustos’ta Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)