NickToons Filmi ile Nickelodeon Kendi Avengers’ını Yapıyor

1564

Nicktoons, Nickelodeon’ın Doug, Ren & Stimpy, Rugrats ve Ahh! Real Monsters! gibi çizgi filmlerinin karakterlerinin de içinde bulunabileceği bir toplama filminin adı olacak. Deadline‘ın haberine göre kendi Avengers’larını yapacak olan Nickelodeon bu film için Paramount Pictures ile anlaşarak 2004 yapımı Napoleon Dynamite’ın da yönetmeni olan Jared Hess ile el sıkışmış.

NickToons Filmi ile Nickelodeon Kendi Avengers'ını Yapıyor

- Reklamlar -

Jared Hess’in yazıp yöneteceği Nicktoons’un nasıl bir film olacağı ile ilgili detaylı bir bilgi olmasa da 1988 yapımı Robert Zemeckis’in yönetmenliğini yaptığı ve 3 Oscar sahibi olduğu Who Framed Roger Rabbit filmine benzer olacağı da konuşuluyormuş.

NickToons Filminde Hangi Çizgi Filmler Yer Alacak?

Doug, Ren & Stimpy, Rugrats, Ahh! Real Monsters! ve The Angry Beavers’in bu filmde yer alacağı ve bu çizgi filmlere bir de Rocko’s Modern Life ve Hey Arnold!’ın da dahil olabileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Nictoons filminde yönetmen Jared Hess’in yardımcılığını karısı Jarusha Hess’in yapacağı bilgisi de mevcut. Daha önce birlikte yazıp yönettikleri Nacho Libre, Gentlemen Broncos ve en son Don Verdean‘da filmleriyle tanıyoruz kendisini.

NickToons filminin yapımcılığını ise Disruption Entertainment’tan Mary Parent ve Cale Boyter üstlenecekmiş.

Nickelodeon’ın Paramount Pictures birlikte yürüteceği bu film için önceki yıllarda da Teenage Mutant Ninja Turtles, The Adventures of Tintin, Rango ve geçen yıl vizyona giren The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water filminde de birlikte çalışma fırsatı bulmuşlardı.

Önceki İçerikBB-8 Yapmak Hem de 120 Dolara?
Sonraki İçerikEvcil Hayvanların Gizli Yaşamı Filminden Yeni Fragman Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)