Ocean’s 8’den Sandra Bullock ve Cate Blanchett’lı Fotoğraflar

628

Çekimleri New York’ta resmen başlamış olan Ocean’s 8 filminden Sandra Bullock ve Cate Blanchett‘lı yepyeni fotoğraflar geldi.

Ocean’s 8 filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Anne Hathaway (Les Misérables, The Dark Knight Rises), Rihanna (Battleship, Valerian and the City of a Thousand Planets) Awkwafina (Neighbors 2) Sandra Bullock (Gravity, The Blind Side), Cate Blanchett (Cinderella, Blue Jasmine, Carol), Mindy Kaling (The Mindy Project, The Office”) Helena Bonham Carter (Fight Club, Alice Through the Looking Glass) gibi isimler de yer alıyor.

- Reklamlar -

Yönetmenliğini Gary Ross’un (Free State of Jones, Hunger Games) yapacağı filmde Sandra Bullock, Danny Ocean’ın kız kardeşini canlandıracak iken diğer roller ise şu şekilde dağılmış. Brad Pitt‘in Rusty karakterinin sağ kolu (Cate Blanchett), Met Galası’nda sergilenen çok değerli bir kolyeyi çalmak için takımı toplamak ister. Bunun için galeri sahibini oyuna getirmeleri gerekmektedir. 2016 Sonbaharında çekimlerin başlayacağı öğrenilen filmde Clooney’nin de bir Cameo’sunu görebiliriz.

Ocean’s Eleven‘ın yalnızca kadınlardan oluşacak bu tekrar yapım filminde serinin yönetmeni Steven Soderbergh de yapımcılık yapacak. George Clooney’nin de yapımcılığını yapacağı filmin senaryosu Olivia Milch (Queen & Country, Little Women) tarafından uyarlanacak.

Sandra Bullock ve Cate Blanchett’lı Ocean’s 8 Fotoğrafları

Önceki İçerikDC Evreni’nin En İyi 10 Oyuncu Seçimi
Sonraki İçerikDeadpool 2’yi Tarantino’nun Çekmesi İçin Kampanya Başlatıldı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)