Otel Transilvanya 2 Filmi Geliyor

1860

Yönetmenliğini Genndy Tartakovsky’nin üstlendiği Otel Transilvanya‘nın vizyon tarihi çok da yakın olmasa da yayınlanan fragmanı on numara beş yıldız olmuş. Hepsi sevimlilikten ölecek olan kahramanlarımızın yeni macerasına hazır olun!  Senaryosu Adam Sandler ve Robert Smigel‘e ait olan filmin Türkçe seslendirmesini yapacak kişiler henüz belli değil.

Otel Transilvanya 2 Filmi Geliyor

- Reklamlar -

İlki 2012 yılında yayınlanan Otel Transilvanya‘nın ikinci filmi, yine aksiyon ve macera dolu. Büyük büyük büyük baba Dracula, ailesi ile bir ayara gelmek için çalışmalar başlatır. Dracula torunu yarı insan, yarı vampir Dennis için biraz endişelidir ve saf kan olmadığını sonradan öğrenecektir. Diğer yandan okula gittiğinde kendini kültür şoku içinde bulacağını düşündükleri Dennis, arkadaşlar edinmeye başlar. Bakalım bizi neler bekliyor?

Amerikan yapımı film, benim Buz Devri sonrasında beğendiğim nadir birkaç animasyondan biri. İlk filmi ile de oldukça sevilen ve günümüz animasyonlarına göre oldukça değişik ve ”şiddet içermeyen bir yapım’ olan Otel Transilvanya’nın ilk filmini izlemediyseniz, mutlaka bugün yarın izleyin.

Önceki İçerikYeni Spider Man Kim Olacak?
Sonraki İçerikMission: Impossible – Rogue Nation Teaser Yayınlandı
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.