Power Rangers Filmi Kadrosu Belli Oldu

1827

Power Rangers denilince yabancı kalmıyor ve hemen kendinizin eskiden hangi Ranger olduğunu hatırlamaya çalışıyorsanız, bizdensiniz. (Ben hep sarı olurdum. Ama şu an neden Pembe’yi seçmemişim diyorum.) 13 Ocak 2017‘de Amerika’da vizyona girecek olan Power Rangers, heyecanla bekleniyor. Özellikle hangi isimlerin karakterlere can vereceği merak konusu. Kadroya en son Sarı Ranger geldi.

Senaryosu Zack Stentz ve Ashley Miller (X-Men: Birinci Sınıf, Thor) tarafından yazılan uzun soluklu serinin modern bir yeniden icadı olarak tanımlanan Power Rangers‘ın orijinal yaratıcıları olan Haim Saban Brian Casentini ve Allison Shearmur yapımcı olarak yine görev yapmaktadır. Filmin yönetmeni Dean Israelite. Kendisini en son Almanac Projesi isimli yapımdan hatırlayabilirsiniz. Almanac Projesi de tavsiye edilir filmler arasındadır bu arada.

1993 yılında başlatılan seri, hemen sevildi ve hemen çocuk televizyon programı haline geldi. Çok sayıda dile çevrilmiş, dünya çapında 150’den fazla pazarda görülen ve en önemli uluslararası çocuk programlarının dayanak noktası olan yapım hala kendinden sıkça söz ettiriyor. 20th Century Fox, daha önce iki uzun metrajlı film yapmıştı; Mighty Morphin Power Rangers: The Movie (1995) ve Turbo: A Power Rangers Movie (1997).

Filmin kadrosuna gelince en son Becky G Sarı Ranger olarak dahil oldu. Öncesinde Rj Cyler Mavi Ranger, Ludi Lin Siyah Ranger, Dacre Montgomery Kırmızı Ranger ve Naomi Scott Pembe Ranger olarak bildirilmişti. Ben kendilerinden daha ünlüyüm gibi bir hissiyat oluştu görünce ama, umarım hayalkırıklığına uğramayız. Çünkü onlar bizim çocukluğumuzun kahramanları. Haydi hepsini görüp tanıyalım:

Power Rangers Oyuncu Kadrosu

5Mavi Ranger Rolünde – RJ Cyler

Power Rangers Filmi Kadrosu Belli Oldu
- Reklamlar -

Önceki İçerikBy the Sea Filminden Yeni Fragman Yayınlandı
Sonraki İçerikMarvel’ın Filmlerde Görmediğimiz 10 Kötü Karakteri
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.