Power Rangers’ta Naomi Scott Pembe Ranger’ı Canlandıracak

1231

Lionsgate’in 90’ların efsanevi dizisi olan Power Rangers‘ı tekrar çekmeye başlayacağını sevinç çığlıkları arasında sizlere duyurmuştuk. Yeni haberimiz ise filmin ilk karakterinin resmi olarak duyurulması ile ilgili.

Lionsgate yaklaşık olarak 2 saat önce filmin resmi Instagram hesabından Pembe Ranger’ı Naomi Scott’ın canlandıracağını yaptığı duyuru ile paylaşmış oldu.

- Reklamlar -

Power Rangers'ta Naomi Scott Pembe Ranger'ı canlandıracak

Diğer oyuncuların ise KJ Apa (“Shortland Street”), Austin Butler (“Arrow,” “The Carrie Diaries”), Kırmızı Ranger yani Jason rolünde Mitchell Hope (“Descendants”), Daniel Zovatto (It Follows), Ross Butler (“Chasing Life”) Siyah Ranger olan Zack rolünde ise Brian “Sene” Marc’ı (“Major Crimes”) görebileceğimiz kulislerde dolaşan dedikodular arasındaymış.

Project Almanac filminin de yönetmenliğini yapan Dean Israelite’nin yapacağı Power Rangers filminin senaryo ekibi ise diziyi yaratan ekibinde içinde yer aldığı harika bir kadro. Shuki Levy ve Haim Saban  (Dizinin yaratıcıları) Ashley Miller (Uyarlayan) ve Zack Stentz ise hikayeleri oluşturacak olan grup arasında yer alıyor.

20th Century Fox’un iki seri film olarak piyasaya sürdüğü Mighty Morphin Power Rangers: The Movie (1995) ve Turbo: A Power Rangers Movie (1997) bekleneni verememişti.

Filmin çıkışını bu şekilde bekleyen en az bi’ 10 milyon insan olduğuna da adım gibi eminim.

2016 yılı içerisinde çekimleri tamamlanması planan filmin Dünya’daki vizyona giriş tarihi 13 Ocak 2017

İşte Power Rangers Filminin Pembe Ranger’ı Naomi Scott

I’m done.

Naomi Scott (@naomigscott) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Önceki İçerikTrumbo Filminin Uluslararası Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikFrankenstein’dan Türkçe Altyazılı Fragman Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)