Ridley Scott’ın Yeni Efsanesi Alien: Covenant’tan Afiş Geldi

639

Bilim-Kurgu’nun usta yönetmeni Ridley Scott‘ın efsane serisi Alien: Covenant‘tan afiş geldi. Başrolünde Michael Fassbender‘ın yer aldığı filmi merakla bekliyoruz.

20th Century Fox, bundan 3 ay önce Alien: Covenant’ın ilk görselini yayınlamıştı. Film Yaratık: Covenant ismiyle ülkemizde 4 Ağustos 2017’de beyaz perdeye gelecek.

- Reklamlar -

Covenant’ın konusu; Alien ile başlayan bu üçlemenin Prometheus‘tan sonraki ikinci bölümü olarak düşünebilirsiniz. Ridley Scott’ın 1979’da Bilim-Kurgu dünyasına armağan ettiği bu serinin devam ediyor olması çok güzel bir his değil mi? Covenant ile başlayan Koloni gemisi galaksinin uzak tarafındaki bir gezegene yönelir. Bu gezegene ulaşan mürettebat, orada keşfedilmemiş bir cennet olduğunu düşündüklerini bir yeri keşfeder. Fakat aslında karanlık ve tehlikeli bir gezegen olan bu cennetin tek sakini Prometheus‘tan hatırladığımız android David’tir.

Alien: Covenant filmi kadrosunda Michael Fassbender (Prometheus‘taki rolünün devamı olarak), Katherine Waterston, Demián Bichir (The Hateful Eight), Callie Hernandez ve Billy Crudup (Watchmen) gibi isimler yer alıyor.

Jack Paglen (Transcendence) ve Michael Green’in (Green Lantern) Alien: Covenant filmin senaryosunu uyarlayacak.

Alien: Covenant Afişi

Ridley Scott'ın Yeni Efsanesi Alien: Covenant'tan Afiş Geldi

Önceki İçerikTrainspotting 2’den Bir Fragman Daha Alır Mıydınız?
Sonraki İçerikAssassin’s Creed Yeni Spotu: Find Your Creed
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)