Rogue One’dan Yeni Fotoğraflar ve Darth Vader Detayları Geldi

635

Rogue One: A Star Wars Story filminden yeni fotoğraflar ve filmde yer alacağı söylenen Darth Vader ile ilgili de detaylar Entertainment Weekly tarafından paylaşıldı.

Lucasfilm‘in Başkanı olan Kathleen Kennedy, Darth Vader ile ilgili “Lord Vader için büyük olmayan ama stratejik önemi büyük bir hikaye yazdık.” cümlelerini filmi merakla bekleyenler için paylaşmış.

- Reklamlar -

Filmin yönetmeni olan Gareth Edwards ise “O pek tabii ki İsyancılar arasında yer almayacak. İmparatorluk için önemli bir rolü var kendisinin ve hak ettiği rolü aldığını göreceksiniz. İmparatorluğu etkisi altına alan bu büyük karakter gücün karanlık tarafını bir kez daha gösterecek!” demiş.

Felicity Jones’un (The Theory of Everything) başrolünde yer aldığı Rogue One: A Star Wars Story filminin kadrosunda Diego Luna (Milk, Killing Them Softly), Ben Mendelsohn (Bloodline, Mississippi Grind), Donnie Yen (Ip Man, Blade II), Jiang Wen (Let the Bullets Fly, Devils on the Doorstep), Forest Whitaker (The Last King of Scotland), Mads Mikkelsen (Hannibal, Casino Royale), Alan Tudyk (Firefly) ve  Riz Ahmed (Nightcrawler, Four Lions) gibi isimler yer alıyor olacak.

Rogue One filmi konu olarak “Death Star’ın planlarını çalmaya çalışan bir grup haydutun hikayesi” olarak özetlenebilir.

Oscar ödüllü ünlü Görsel Efekt Uzmanı olan John Knoll’un yönettiği ekibin iş başında olacağı bu film birlikte çok uzun süre Simon Emanuel (The Dark Knight RisesFast & Furious 6) ve Jason McGatlin’in (Tintin, War of the Worlds) de katılımıyla mükemmel bir ekip oluşturduklarını söylemeden geçemeyiz. Kathleen Kennedy ve Tony To’nun (Band of Brothers, The Pacific) John Swartz (Star Wars: The Force Awakens) ile birlikte yapımcılıklarını yaptığı filmin müzikleri ise Alexandre Desplat’a (The Grand Budapest HotelThe King’s Speech) ait olacak.

Yönetmenliğini Gareth Edwards’ın yaptığı Rogue One: A Star Wars Story Amerika’da 16 Aralık’ta vizyondaki yerini alacak. Ülkemizde de aynı dönemde vizyonda olması bekleniyor.

Rogue One Yeni Fotoğrafları

Önceki İçerikInferno Filminin Yeni Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikSuicide Squad Filmi İçin Lil Wayne ve Wiz Khalifa’dan Klip Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)